Sağlık sorunlarıyla boğuşan ünlü oyuncu Ocak ayının en çok konuşulan ismi oldu

Medya Takip Merkezi magazin dünyasının Ocak ayında medyada en fazla yer alan ünlülerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Sağlık sorunlarıyla boğuşan ünlü oyuncu Ocak ayının en çok konuşulan ismi oldu

Medya Takip Merkezi (MTM), magazin dünyasının Ocak ayında medyada en fazla yer alan ünlülerini araştırdı. Gazete, dergi, TV kanalları ve internet siteleri üzerinden hazırlanan rapora göre Nejat İşler, geçirdiği hastalık nedeniyle, en fazla haber olan isim oldu. Acun Ilıcalı ve Ebru Gündeş, en çok konuşulan ünlüler listesinde Nejat İşler'i takip etti.

MTM'nin verilerine göre; Ocak ayında en fazla konuşulan isim, 7 bin 436 adet haberle Nejat İşler oldu. Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Nejat İşler'in geçtiğimiz ay hastaneye kaldırılması medyada geniş yer kapladı. "Septik şok" tanısı konulan İşler'in sağlık durumu, Acıbadem Hastanesi'nin düzenli açıklamalarıyla medya tarafından dakika dakika takip edildi.



ACUN ILICALI OCAK AYININ EN ÇOK KONUŞULAN İKİNCİ İSMİ



Acun Ilıcalı, Ocak ayının en çok konuşulan ikinci ismi olarak araştırmada yer aldı. Ilıcalı'nın yapımcılığını yürüttüğü "Yetenek Sizsiniz" ve "O Ses Türkiye" programları, geçtiğimiz ay magazin dünyasının en çok konuşulan konuları arasındaydı. Ilıcalı, özellikle geçtiğimiz günlerde final bölümü yayınlanan "O Ses Türkiye" ile adından sıkça söz ettirdi. Survivor'da yer alacak ünlüleri açıklamaya başlaması ve İsrail imzalı, dünyanın en çok satılan formatlarından biri olan "Rising Star"ı satın alması da Ilıcalı'nın medyada geniş yer almasına neden oldu. Geçtiğimiz aylarda satın aldığı TV 8'e, 40 dakikalık sit-com dizileri tasarlayacağı haberleri ile de gündeme gelen Acun Ilıcalı, 5 bin 851 haberle Ocak ayının en çok haber olan ikinci ünlüsü oldu.



EBRU GÜNDEŞ, 4 BİN 838 HABERLE OCAK AYININ EN MEDYATİK ÜNLÜLERİNDEN BİRİ OLDU



O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinden olan Ebru Gündeş, Ocak ayında özellikle, 17 Aralık soruşturması kapsamında gözaltına alınan eşi Reza Zarrab ile gündeme geldi. Gündeş'in, Reza Zarrab'ı ziyarete gitmediği konusundaki dedikodular ve sonrasında da ziyaret günleri dışında ceza evine gitmesinin diğer tutukluların yakınlarını rahatsız etmesi hakkındaki haberler, medya gündemini oluşturdu. Reza Zarrab'ın Gündeş'e hediye ettiği, "Challenger 300" tipi özel jetinin de aralarında bulunduğu mal varlığına tedbir konulması ve Gündeş'in Tekirdağ'ın Muratlı ilçesindeki Güntaş Çiftliğini satışa çıkarması, konuşulan diğer konular arasında yer aldı. Aldatılma ve boşanma dedikoduları ile de sıkça konuşulan Ebru Gündeş, 4 bin 838 haber ile Ocak ayının en medyatik ünlülerinden biri oldu.



HADİSE, DEMET AKALIN, KENAN İMİRZALIOĞLU, HÜLYA AVŞAR GÜNDEMDE OLAN DİĞER İSİMLER



Ocak ayının en çok konuşulan ünlüleri sıralamasında 4. sırada yer alan Cem Yılmaz, eşi Ahu Yağtu'dan boşanması ile gündeme geldi. Cem Yılmaz'ın, eşine ayda 10 bin dolar nafaka ödeyeceği söylentisi basında yer aldı. İş Bankası'nın reklam yüzü olan ve Russell Crowe'un yeni filmi "The Water Diviner"da rol alacak olan Cem Yılmaz ile ilgili 3 bin 713 haber basında yer aldı. Geçtiğimiz ayın en çok haber olan ünlüleri arasında yer alan Bülent Ersoy, canlı yayında bayılması ve televizyon programında başörtüsü takıp ilahı okumasıyla gündeme geldi. İbrahim Tatlıses, Arif Sağ ile MESAM hakkında polemiğe girmesiyle gündemde yer alırken, 3 bin 78 haber ile Ocak ayında en çok konuşulan bir diğer ünlü oldu. İlerleyen günlerde yayına girecek olan "Kurt Seyit ve Şura" adlı dizisiyle Ocak ayının sıkça konuşulan ünlülerinden olan Kıvanç Tatlıtuğ'un adının tasarımcı Başak Dizer ile aşk dedikodularına karışması, magazin gündeminde yer aldı. MTM'nin Ocak ayı araştırmasına göre; magazin dünyasında sıkça konuşulan bir diğer isim, Esra Erol oldu. Bebeğini kaybeden Esra Erol, konu ile ilgili ilk açıklamasını yaparken canlı yayında ağlamasıyla gündeme geldi. Ocak ayının en çok konuşulan diğer isimleri; Hadise, Demet Akalın, Kenan İmirzalıoğlu, Hülya Avşar, Murat Boz, Gökhan Özoğuz ve Sezen Aksu oldu. (ANKA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin