Sadettin Teksoy ekrana dönüyor! Hangi kanalla anlaştı?

Bir dönemin fenomen ismi, ekranlara dönüyor.

Google Haberlere Abone ol
Sadettin Teksoy ekrana dönüyor! Hangi kanalla anlaştı?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, bir dönemin fenomen ismi Saadettin Teksoy'un Teve2 ile ekranlara döneceğini açıkladı. Koloğlu, yazısında ayrıca Özlem Gürses'in de yine Teve2 ile ekranlara döneceğini açıkladı.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



‘Ben Sadettin Teksoy, geliyorum’



Levent Kırca ne muhteşem yapardı, “Ben Sadettin Teksoy, sokarım” esprisini. Teksoy, özel televizyon ekranının tartışmasız en özel isimlerinden biri. Uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor. Yeni sezonda, Teve2’de izleyiciyle buluşacak. Bakalım yine Manisa’da Tarzan arayacak mı? 



Özlem Gürses uzun bir aradan sonra ekranda



Televizyona ara veren Özlem Gürses, Teve2’de izleyiciyle buluşacak. Gürses, bire bir söyleşiler yapacak. Karşısında tanımadığı bir kişi olacak. “Merhaba, nasılsınız?” diyerek sohbete başlayacak. Hem Özlem Hanım hem de biz, kişinin hikayesini dinleyeceğiz ve tanıyacağız.



Sertel’le yemekten daha fazlası



Ezgi Sertel, Teve2’de farklı bir formatla karşımıza çıkacak. Özetle; sosyal medyada  takipçileri fazla olan, daha çok kadınlar ve ilişkiler üzerine ahkâm kesen blogyazarlarından oluşan bir ekiple, ev

muhabbeti yapacak.



‘Muhteşem Yüzyıl’ın en iyi bölümleri



‘Muhteşem Yüzyıl’, “İlk sezonu çok başkaydı” denilen bir diziydi. Rahmetli Meral Okay’ın imzasını attığı bölümlerdi bunlar. Tekrar izlemek isteyenler için iyi bir fırsat. Teve2 yeni sezon için, bu bölümleri almış.



Yazının devamnı okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin