'Saçlarımı 3 numaraya vurdurdum'

Oyuncu Ecem Üstündağ Hadi Be'ye konuştu...

Google Haberlere Abone ol
'Saçlarımı 3 numaraya vurdurdum'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”nin konuğu, güzel oyuncu Ecem Üstündağ oldu. Hayli keyifli anların yaşandığı “Hadi Be” canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Ecem Üstündağ, samimi ve bir o kadar da iddialı  açıklamalarda bulundu.



Kanlı Komedya Caligula, komik bir oyun



Baba Sahne’nin yeni oyunu “Kanlı Komedya Caligula” ile tiyatro seyircisiyle buluşan Ecem Üstündağ, oyunun detaylarını anlattı: “Ahmet Saraçoğlu, Levent Öktem ve Pınar Coşkun’la birlikte oynuyoruz.  75 dakikalık çok komik bir oyun. MS 41 yılında yaşamış ve sadece 4 yıl hükümdarlık yapmış Caligula denilen Sezar’ın hayatından kesitler sunuyoruz. Stefan Tsanev’in kaleme aldığı ve gerçekten çok ciddi bilgiler vererek yazdığı bir oyun. Anlatılan her şey yaşanmış bir de. Ben de burada bir tragedya sanatçısını oynuyorum.”



Bungee jumping yapmayı çok istiyorum



Ecem Üstündağ, ekstrem sporlara merakı olup olmadığı sorusu üzerine “Scuba diving yapıyorum. Bungee jumping yapmayı da çok istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Aslında annelikle birlikte kaygılar geliyor insana. Uçağa binmek bile öyle dolmuşa binmek gibi olmuyor. Ama mutlu olacaksa çocuğum da yapsın ve ben ön ayak olacaksam da ne mutlu bana” dedi.



Mustafa’dan çok yemek öğrendim



Eşi Mustafa Üstündağ’ın yemek pişirme konusunda çok başarılı olduğunu ve kendisine de bu konuda çok fazla şey öğrettiğini söyleyen Ecem Üstündağ, “Mustafa'dan çok şey öğrendim. Ayıptır söylemesi kuru patlıcan dolmasını efsane yapar. Maşallahı var. Ben de Çerkez kızıyım şimdi hakkımı yemeyelim. Ben de bir şeye elimi attım mı güzel oluyor” diye konuştu.



'Saçlarımı 3 numaraya vurdurdum'



Saçlarımı 3 numaraya vurdurdum



Ecem Üstündağ bir röportajında yaptığı “Çok sakinmişim, 14 yaşından sonra ergenlikle beraber hareketlenmişim” açıklaması sorulunca şöyle dedi: “Doğru. Hormonlarla alakalı bence. Bir de istek nedir, hayat, kavram, tanım, onların hepsi karşılığını bulmaya, o kafayı yakmaya başladığın zaman orada sana bir geliyor. Saçımı 3’e vurmuşluğum var. Ben evin prensesi, can kızına bir şey oldu ve saçlarımı kazıttım.”



Saça ilk boya 2 yıl önce



Güzel oyuncu saçlarını ilk kez 2 yıl önce boyattığını söyledi: “Saçlarımı ilk kez 2 sene önce bir film için boyattım. O da kahverengi saçı siyaha boyattım. Gençler de yapmasınlar, boyatmasınlar, yazıktır. Çok yıpranıyor saçlar.”



Mustafa bana Cico diyor



Ecem Üstündağ, eşi Mustafa Üstündağ’ın kendisine taktığı lakabı da açıkladı: “Mustafa bana Cico diyor. Arada Eco diyor. Ben ona aşkım, sevgilim, hayatım diyorum.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin