SABAH YAZARI GÜNTAY ŞİMŞEK DE TAKVİM'DE YAZACAK

3 yıldan beri Sabah Gazetesi Ekonomi'de haftada üç gün yazan Güntay Şimşek'in bundan böyle yeni görev yeri Takvim Gazetesi. Ancak Güntay Şimşek her hafta pazar günleri Sabah Pazar'daki Havacılık Sayfası'nı hazırlamaya devam edecek. Bugün Sabah Gazetesi'ndeki köşesine veda eden Güntay Şimşek, bu geçiş öyküsünü son yazısında bakın nasıl anlatmış...

Google Haberlere Abone ol
SABAH YAZARI GÜNTAY ŞİMŞEK DE TAKVİM'DE YAZACAK

Güntay Şimşek'in Sabah Gazetesi'ndeki son yazısı...


İşleyen demir ışıldar

Yaklaşık 3 yıl önce, Sabah Ekonomi'de haftada 3 gün yazmaya başladım. Önemli hadiselerin açığa çıkmasına ve kamuoyuna duyurulmasına da vesile oldum. Sabah Pazar'da ise 'Havacılık Sayfası'nı hazırlayarak gazetemin bu alandaki önemli bir açığını kapatmak üzere kolları sıvadım. Ardından, yıllardır çeşitli kanallarda yaptığım havacılık ve turizmi programım Airport'u ATV'ye taşıdım.
Sabah'taki köşem, 'Havacılık Sayfa'sı ve ATV'deki Airport alanlarında zirveye oturunca bana ve benimle birlikte görev üstlenen ekibe yeni işler görünmeye başladı. Ciner Gurubu'nun medyadaki en önemli ayaklarından birisi olan Merkez Dergi çatısı altında, aylık ulaşım dergisi
Transport'u yayına hazırlardım. Yaklaşık bir yıl sonra bu defa aylık Global Enerji Dergisi'ni sektörle tanıştırdım. 2004'ten bu yana da Şamdan Plus'a haftada iki sayfa hazırlayarak, omuz verdim.
Bitti mi? Elbette hayır. Kısa bir süre önce ise gurubumuzun haftalık ekonomi dergisi Yeni Para'yı acar ve çalışkan kadrosunun gayretleriyle daha ilere götürebilmek üzere yayın direktörlüğü görevini üstlendim. Buradaki yenilenme ve değişim işlerini tam bitirme noktasına yaklaşırken, bu defa yeni bir görev emriyle karşılaştım.
Grubun ikinci önemli gazetesi Takvim'de yeni bir idari görev beni bekliyordu. Takvim için üstlendiğim yeni görev salt bir vazifelendirme değil. Benim için de Ciner Grubu için de ciddi misyonu olan bir görev.
Durum böyle olunca, takdir edersiniz ki, Sabah Ekonomi sayfalarındaki köşeme elveda demem gerekiyor. Bir gazetede idari görev üstlenip, diğerinde yazı yazmak olmuyor. Ancak, Sabah Pazar'daki 'Havacılık Sayfası' aynen devam edecek. Sabah Ekonomi'deki yazılarımın çok daha fazlasını ise farklılaşma kulvarına giren Takvim'de bulacaksınız .
Bu vesileyle, 3 yıldır nazımızı çeken Sabah Ekonomi'nin çalışkan ekibine başarılar diliyorum. Yaklaşık 6 ayda bir yeni görevle karşılaşan birisi olarak, daha çok nazımızı çekeceklerine ve bana yardımcı olacaklarına inanıyorum. Okuyucularımı da Takvim'e bekliyorum.
Görelim Mevla neyler,
Neylerse güzel eyler.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin