SABAH: HÜRRİYET´İN MEDYA TERÖRÜ BİZİ YILDIRAMAZ

Sabah Gazetesi ile Hürriyet arasındaki savaş kızışıyor. Sabah, Hürriyet´in Bilgin ve Ciner´le ilgili yaptığı haberlere karşılık bugün kamuoyuna ilan etti: "Basında tekelciliğin karşısında olan SABAH, çok seslilikten rahatsız olan "medya teröristleri"yle mücadelesini yılmadan sürdürecektir."

Google Haberlere Abone ol
SABAH: HÜRRİYET´İN MEDYA TERÖRÜ BİZİ YILDIRAMAZ

Hürriyet'in medya terörü bizi yıldıramaz

Medya terörü yoluyla kendine rakip gördüğü herkesi sindirebileceğini düşünen Hürriyet Gazetesi, ne kadar hukuk tanımaz olduğunu dün bir kez daha gösterdi.

ANCAK önceki iki mahkeme tedbir kararını hiçe sayıp gazetemizin yayıncısı Merkez Şirketler Grubu sahibi Turgay Ciner hakkındaki "asılsız iftiralarını" manşete taşıyan Hürriyet, hak ettiği yanıtı dün yine mahkemeden aldı.

Bağımsız yargı, Hürriyet'in iftiracı yayınıyla ilgili olarak üçüncü kez durdurma kararı verdi.

Hürriyet'in bu iftiracı yayınının tek hedefi vardır. O da SABAH'ın Milliyet Pazarlama ile ilgili yaptığı haberleri engellemek, yaptığı işi örtbas etmek amacıyla ortalığı bulandırmak.

Gazetecilik kisvesi altında arsa pazarlamacılığı yapan, bu işe "en yakınlarını" alet etmekten çekinmeyenleri teşhir etmemizi bu yayınlar engellemeyecektir.

Hürriyet, bu kez sert kayaya çarptığını bilmelidir. İftiralar ve gözü dönmüş seviyesiz saldırılarla ne Merkez Grubu'nu yıldırabilir, ne de gazetemizin objektif haberciliğini önleyebilir.

Hürriyet'e ve kamuoyuna açıkça ilan ediyoruz

Gerek Hürriyet Gazetesi, gerekse patronu Aydın Doğan ile ilgili haber değeri taşıyan bütün gerçekleri, iftiralarından çekinmeden yazmaya devam edeceğiz. Bu gelişmeler, haber değerlerine göre, SABAH'ın hak ettikleri sayfalarında yerlerini bulmaya devam edecektir.

Basında tekelciliğin karşısında olan SABAH, çok seslilikten rahatsız olan "medya teröristleri"yle mücadelesini yılmadan sürdürecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

SABAH

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin