Saba Tümer'den Nazlı Ilıcak'a ders!

Kahkahasıyla bilinen Saba Tümer, meslektaşına ders verdi.

Google Haberlere Abone ol
Saba Tümer'den Nazlı Ilıcak'a ders!

Kanal D'nin sunuculuğunu Nazlı Ilıcak'ın yaptığı sohbet programı 'Pazar Gezmesi'ne bu hafta sunucu Saba Tümer konuk oluyor. Tümer, evinin kapılarını 'Pazar Gezmesi' izleyicileri için açtı.



Habercilik günlerini anlatarak sohbete başlayan Saba Tümer, Reha Muhtar ile berber çalışmasını ve o dönem yaşadığı zorlukları şu sözlerle anlattı: "Sunuculuktan çok sıkılmıştım. O dönemde Reha Bey'den teklif geldi, ben de kabul ettim. Bu sektör çok fazla Bizans oyunun olduğu bir sektör. Biz İzmir'de hiç bunları görmemiştik. Reha Bey'le çalışmak çok zordu ama ondan birçok şey öğrendim ve iyi ki çalışmışım. O dönem sadece iş odaklıydım, antidepresanlar da kullandım" dedi 



Ünlü sunucu, neden evlenmediğini de "Annemin vefatı, kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışmam, rüştümü ispat etmem, kardeşim var. Tüm bunlar bir araya gelince ben evlilik kısmını unuttum. Unutmanın yanında, 'olursa olur' diye biraz da boşladım sanırım. Önemli olan önce kendimdim. Ondan sonra aşk, meşk, sevgili veya koca gelir diye düşündüm.” şeklinde belirtti.



Dillere destan kahkahası ile bilinen Tümer, Nazlı Ilıcak'a da nasıl kahkaha atılacağını öğretti. Daha sonra Saba Tümer'in babasının da sohbete ud çalarak katıldı.



'Pazar Gezmesi'nin yeni bölümü Pazar günü  saat 12.30'da ekrana gelecek.



"Saba Tümer evinin kapılarını Nazlı Ilıcak'a açtı" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin