Saadet Partisi'nin reklam filmi yayından kaldırıldı!

Karamollaoğlu: Hükümet Sülün Osman’dan niye bu kadar çekindi anlamadım

Google Haberlere Abone ol
Saadet Partisi'nin reklam filmi yayından kaldırıldı!

Saadet Partisi’nin 31 Mart Yerel seçimleri için gerçek bir hikâyeden alıntı yaparak hazırladığı Sülün Osman temalı reklam filminin 'reklam ajansına yapılan baskıdan dolayı' kaldırıldığı belirtildi.



Saadet Partisi'nin reklam filmi yayından kaldırıldı!



Ankara’da gazetecilerle bugün kahvaltıda bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kaldırılan Sülün Osman reklam filmiyle ilgili konuştu. Programa katılan gazetecilere reklam filmini izlettiren Karamollaoğlu, “Hükümet Sülün Osman’dan niye bu kadar çekindi anlamadım. Baskı kurdular, reklam ajanslarına Sülün Osman’ı kaldırttılar,” dedi.



Sosyal medya hesabından da reklam filmlerinin kaldırtıldığını söyleyen Saadet Partisi lideri, “Filmdi, gerçek oldu! Organize bir şekilde yapılan baskılar sonucu Sülün Osman reklamımız yayından kaldırıldı. Takdir milletimizindir” ifadelerini kullandı.



Geçen günlerde vizyona giren ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’filmi öncesinde gösterilen reklam çalışması sosyal medyada gündem olmuştu.



Gerçek bir hikayeden alıntı yapılarak Sülün Osman lakaplı dolandırıcıyı konu alan reklamda, Galata Kulesi’nden Taksim Meydanı’na kadar Sülün Osman’ın dolandırdığı insanlar anlatılıyor.



Reklamda köprü geçiş ücretlerine atıfta bulunarak “Galata Köprüsü’ne adım atan herkesten geçiş ücreti aldı. Tabii o zamanlar köprüden geçmeyenler para ödemek zorunda değildi”ifadeleri kullanılıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin