Ryan Reynolds'tan 'Deadpool' müjdesi

'Deadpool'un üçüncü filminin ne zaman çekileceği merak ediliyordu.

Google Haberlere Abone ol
Ryan Reynolds'tan 'Deadpool' müjdesi

20th Century Fox bünyesinde çekilen ve bir Marvel anti-kahramanı olan Deadpool'u konu edinen iki filmin ardında, üçüncü filmin de yolda olduğu haberleri resmi olarak duyuruldu. Filmin başrolünde yer alan Ryan Reynolds ise Deadpool 3 hakkında ilk detayı filmin hayranlarıyla paylaştı.



Variety ile yaptığı röportajda Deadpool 3 hakkında birkaç ayrıntıyı paylaşan Ryan Reynolds, hikayenin ilerleyiş şekliyle ilgili açıklamada bulundu. Deadpool 2'nun Çin prömiyerinde konuşan Reynolds gelecek devam halkasının geliştirilme aşamasında olduğunu belirtti. Disney ve Fox partnerliği ile gelecek filmin çekim aşamasına geçme sürecinin bir miktar sekteye uğradığını ifade eden oyuncu, yine de filmin planladıkları gibi olacağını söyledi. Planlananlar arasında ise üçüncü Deadpool filminin, ilk iki filmden tamamen farklı bir yöne doğru gitmesi bulunuyor. Ancak uzun süredir ekranlarda yer alan herhangi bir karakterin farklı bir şekilde yazılması ya da değiştirilmesinin çok güç olacağını belirtti.



Dünya çapında 743.000.000$ gişe hasılatı elde ederek gelmiş gelmiş en yüksek R-rated (18+) film olma ünvanına sahip olan Deadpool 2, elde ettiği tüm gelire rağmen ilk film kadar beğeni toplayamamıştı. Atomic Blonde, John Wick filmlerinden ve çekim aşamasında bulunan Fast and Furious: Hobbs & Shaw filminden tanıdığımız David Leitch tarafından yönetilen Deadpool 2'nun oyuncu kadrosunda Ryan Reynolds'ın yanı sıra filmin kötüsü Cable rolüyle Josh Brolin, Deadpool'un sevgilisi Vanessa rolüyle Morena Baccarin, Domino rolüyle Zazie Beetz, Negasonic Teenage Warhead rolüyle Brianna Hildebrand, Firefist rolüyle Julian Dennison, Weasel ile T.J. Miller ve Blind Al ile Leslie Uggams gibi isimler yer oluyordu. Deadpool 3 filminin ise konusu, oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı ve filmi kimin yöneteceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.



Deadpool'un ikinci filminin konusu şöyleydi: Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır. Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir. Deadpool, Cable'ı durdurabilmek için süper güçlere sahip bir ekibi toplar ve bu aykırı karakterlerden oluşan X-Force ekibi, Deadpool'la birlikte maceraya atılır. (beyazperde.com)



Ryan Reynolds'tan 'Deadpool' müjdesi


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin