Rutinini Değiştir Hayatın Değişsin raflarda

Sağlıklı yaşam için yeni bir kitap raflarda yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Rutinini Değiştir Hayatın Değişsin raflarda

Rutinini Değiştir Hayatın Değişsin raflarda yerini aldı. Dr. Suhas Kshirsagar ve Michelle D. Seaton tarafından yazılan kitap Büyükada Yayıncılık tarafından yayınlandı. 



‘Rutinini Değiştir Hayatın Değişsin’ Sağlıklı kilo verme yöntemlerine dair yeni bir kitap olarak okura ulaşıyor. Büyükada Yayıncılık tarafından hazırlanan tanıtım bülteninde kitapla ilgili şu ifadeler yer alıyor:



Bu kitap, zayıflamanıza ciddi anlamda yardımcı olacak bilgiler içeriyor. Kilo ile ilgili sorunlarımızın nedenleri daha çok plansızlıktan kaynaklanıyor ne yazık ki. Sorun siz de değil, planlamanızda. Biz farkında olmasak da vücudumuz saatin kaç olduğunu gerçekten iyi biliyor.  Kilo vermenin, enerjik olmanın, geceleri iyi bir uyku çekmenin çok daha kolay bir yolu var. Vücudunuzun saatlerine karşı gelmek yerine ona uygun bir planlama yaratırsanız, sağlığınız ve hayatınızdaki değişimleri göreceksiniz. Gün boyunca ne yapıyorsunuz?  Hava karanlıkken 7 saat kesintisiz uyuyor musunuz? Günlük beslenmenin neredeyse tamamını hava aydınlıkken yapabiliyor musunuz?  Bu kitabı okuduktan sonra hayatınıza gerçek anlamda değişim isteyeceksiniz..  “Herkesin günlük programını etkileyebilecek bir konu olması sebebiyle, Dr. Kshirsagar’ ın bu kitabı ve kronobiyoloji hakkındaki derin bilgi birikimi, öz bakımın evriminin daha da hızlanacağı bir geleceğe işaret ediyor.” 


Etiketler kitap
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin