RPR Medya'ya yeni bir marka

Ajans, bir markaya daha stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti verecek.

Google Haberlere Abone ol
RPR Medya'ya yeni bir marka

Ankara - Konya yolu üzerinde yer alan Taurus AVM, stratejik iletişim danışmanlığı çalışmalarını RPR Medya AŞ ile yürütmeye karar verdi.



Taurus  Investment Holdings ve Ensari Ailesi’nin proje yatırımını gerçekleştirdiği, kiralama ve yönetimini AVM MFI Partners’ın üstlendiği Taurus Ankara AVM,  Ekim ayı sonunda açılışını gerçekleştirmeyi planlıyor.



Zara, Mango, H&M, Fabrika, Bershka, Koton, Tesco Kipa gibi markaları bir araya getiren Taurus Ankara AVM’nin halkla ilişkiler ve medya iletişimi çalışmaları RPR Medya AŞ tarafından yürütülecek.



RPR Medya AŞ, Lema İnşaat-Uptown İncek, İTO Yatırım-One Tower, Uzaltaş AŞ-Paladyum Beytepe, NFN-Nevo Studios, İncek Prestij, Barışkent &BA Grup gibi önemli konut projeleri yanı sıra Lazzoni Mobilya, Nuev, Helpa Akademi, Revox, LTS Teknoloji, BRN Yatak, Ofis Tekin gibi farklı sektörlerden Türkiye’nin önde gelen markalarına  ve Tügiad Ankara, Asiad gibi etkin sivil toplum kuruluşlarına itibar yönetimi, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi, etkinlik yönetimi  alanlarında danışmanlık hizmeti veriyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin