Romantik Komedi serisinin üçüncü filmi ikinci kez iptal edildi!

Mahsun Kırmızıgül ile Murat Tokat'ın ortağı olduğu Boyut Film, bu yaz "Romantik Komedi" serisinin üçüncü filmini çekmeye hazırlanıyordu.

Google Haberlere Abone ol
Romantik Komedi serisinin üçüncü filmi ikinci kez iptal edildi!

Serinin 5 Şubat 2010'da seyirciyle buluşan ilk filmi toplam 666 bin 238, 14 Şubat 2013'te "Romantik Komedi 2: Bekârlığa Veda" adıyla gösterime giren ikinci filmi de 1 milyon 507 bin 603 gişeye ulaşmıştı. İkinci filmin büyük ilgi görmesinin ardından yapım şirketi serinin üçüncü filmini çekmeye karar vermişti.



Sinem Kobal, Burcu Kara, Sedef Avcı ve Engin Altan Düzyatan gibi ünlü yıldızları buluşturan filmin "Balayı" adıyla üçüncüsünü çekmek için 2015 yazında kolları sıvayan Boyut Film ekibi, daha sonra projeyi iptal etmişti. Filmde Sinem Kobal'ın partnerini canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş dizisi için uzattığı sakallarını kesemediği için iptal kararının alındığı gündeme gelmişti. 



Yapım şirketi bu yaz ise "Romantik Komedi" serisinin üçüncü filmini Engin Altan Düzyatan yerine başka bir yakışıklı yıldızla çekmeyi planlıyordu. Serinin ikinci yönetmeni Erol Özlevi ile yeniden anlaşıldı ve çalışmalara başlandı. Cast görüşmelerine hız verildi, senaryo yeniden yazıldı. Ancak yapım şirketi en geç haziran sonunda başlaması beklenen çekimlerin ikinci kez iptal edildiği duyurdu. Bu durumun nedeni ise merak konusu oldu. Kulaktan kulağa dolaşan iddiaya göre oyuncuların üçüncü film için astronomik paralar istemesi yapım şirketinin projeyi ikinci kez iptal etmesine neden oldu.



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin