Rock’n Coke heyecanı başlıyor. Arctic Monkeys ve Hurts ilk kez Türkiye'de!

6-7 ve 8 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan festivalde sahne alacak isimler belli oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Rock’n Coke heyecanı başlıyor. Arctic Monkeys ve Hurts ilk kez Türkiye'de!

Festival tutkunlarının beklediği Rock’n Coke sahnesinde hayranlarıyla buluşacak grup ve sanatçılar belli oluyor. 6-7 ve 8 Eylül tarihlerinde Hezarfen Havaalanı’nda gerçekleştirilecek festivalde, Rock’n Coke sahnesinin en büyük bombaları ilk defa Türkiye’de performans gerçekleştirecek olan, rock dünyasının fenomen gruplarından çılgın İngilizler Arctic Monkeys ve dört bir yanında milyonlarca hayranı olan ikili Hurts. Rock’n Coke Festivali’nin heyecanla beklenen grupları ve sanatçıları, rockncoke.com web sitesi üzerinden takip edilecek. Biletler ise rnckampus.com adresi üzerinden ulaşılabilecek kampüs temsilcilerinden ve biletix.com‘dan satın alınabilecek. 



Arctic Monkeys ve Hurts ilk kez Türkiye’de



Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve katıldığı festivallere sahne performanslarıyla damga vuran Arctic Monkeys ve synth pop’un yeni prensleri Hurts’ün yanı sıra, Rock’n Coke 2013’ün bu yıl ağırlayacağı yabancı sanatçı ve gruplar arasında; garage-rock’a yön veren isimlerden Palma Violets, özellikle sahne performanslarındaki enerji patlaması ile göz dolduracak Maximo Park ve Belçikalı zeka küpü ekip Triggerfinger göze çarpıyor. 



Bu isimlerin yanı sıra, kendine özgü prodüksiyonları ve elektronik altyapısıyla kısa sürede büyük başarı yakalayan Little Boots, art-rock ve indie-pop’un Finlandiya’dan yükselen grubu Rubik ve BBC dinleyicilerinin Sound of 2010’da en favori yeni grupları arasında oyladığı Everything Everything de Rock’n Coke Festivali’nde müzikseverlere keyifli anlar yaşatacak gruplar arasında. 



Türk sanatçı ve gruplar da Rock’n Coke sahnesinde göz dolduracak. Bunların arasında Duman, Aylin Aslım ayrıca maNga ve Can Bonomo gibi isimler göze çarpıyor. Festival programının tamamı ise çok yakında açıklananacak.



Rock’n Coke 10. yaşını yeniliklerle kutluyor



10. yılını sekizinci kez düzenlenecek festivalle geride bırakan Rock’n Coke bu yıl dünyanın en önemli festivalleri arasında yer alan Sziget ile iş birliğine gidiyor. Festivalin yabancı sanatçı programı Sziget’in ekibi tarafından oluşturuldu. Yerli program ve sanatçı seçimi ise showhow’ın sanatçı ilişkileri ekibine teslim edildi. 



10. yaşında özel etkinliklerin de yer alacağı, Türkiye’nin en büyük açıkhava müzik etkinliği olan Rock’n Coke’ta sahne sayısı da beşe yükseltildi. Müzik ve eğlence tutkunlarına Rock’n Coke sahnesi, Alternatif Sahne, Party Arena, Keşif Sahnesi ve Şehir Sahnesi olarak toplam 5 sahneden seslenecek olan Rock’n Coke, bu yıl festival tutkunlarına çok daha geniş seçenekler ve daha büyük bir festival vadediyor.



24 saat kesintisiz müzik

 

Daha büyük bir alanda, daha çok sahnede gerçekleşecek konserler ve yeni etkinlikler sunacak olan Rock’n Coke 2013, müzikseverlere 360 derecelik bir festival ruhu yaşatacak. Festivalde bu sene kamp alanının da genişletilmesiyle etkinlik alanındaki çadır noktası sayısı yüzde yüz artırıldı. Rock’n Coke’ta bu yıl en çok dikkat çeken yeniliklerden biri de ilk kez Party Arena’da 24 saat kesintisiz müzik dinlenebilecek olması.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin