ROBERTO CARLOS VAR MISIN YOK MUSUN'DA KAÇ TL KAZANDI

Fenerbahçe Futbol Takımı, Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu "Var mısın Yok musun"a katıldı.

Google Haberlere Abone ol
ROBERTO CARLOS VAR MISIN YOK MUSUN'DA KAÇ TL KAZANDI

Dün akşam Show TV’de yayınlanan programda Roberto Carlos yarışmacı olarak yer alırken, diğer futbolcular kutuların başında durdu. Brezilyalı futbolcunun kazandığı 150 bin TL’lik para ödülü, Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı Eğitim Merkezi’ne bağışlandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilerden Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu, Şekip Mosturoğlu ve teknik direktör Luis Aragones de seyirci olarak programa katıldı.   


3 numaralı kutuyu seçerek yarışmaya başlayan Roberto Carlos, son iki kutuya kadar devam etti. Son kalan Emre Belözoğlu’nun kutusu ile Carlos’un kutularında 250 bin ile 40 bin TL bulunuyordu. Bankacı Hamdi Bey 150 bin TL teklif edince Brezilyalı oyuncu kabul etti. 


7 saat süren programda Carlos’un Brezilya’daki malikanesi ile canlı bağlantı kurularak, futbolcunun babası yayına alındı. 


Var mısın Yok musun programı birbirinden güzel esprilere sahne oldu. Ciddiliği ile tanınan kulüp başkanı Aziz Yıldırım bile futbolcuların neşesine ortak oldu... 


Yıldırım: Transfer paranızdan keserim 


Volkan Demirel’in kutusundan 500 bin TL çıkınca, Aziz Yıldırım bombayı patlattı:


"Transferi olan oyuncuların parasından keserim."


Volkan’ın ardından Selçuk Şahin’in de kutusundan 500 bin TL çıkınca izleyiciler bir kez daha kahkahaya boğuldu.


Semih iyi futbolcudur ancak eşinden korkar


Roberto Carlos ile Semih Şentürk arasındaki diyalog da büyük ilgi çekti. Brezilyalı futbolcu, Semih’in kutusunu açtırmak istedi. Ancak Semih, "Rüyamda gördüm, kutumda büyük para var" deyince Carlos kutuyu açtırıp açtırmama konusunda kararsız kaldı. Bu sırada Carlos, Semih’e, "Semih iyi bir futbolcu ancak eşinden korkuyor" diye takıldı. Semih de altta kalmadı: "Carlos bir dünya yıldızı ancak daha bir ortasını görmedim!"


Yılmaz stüdyoyu ayağa kaldırdı


Ünlü şovmen Cem Yılmaz da programa telefonla bağlandı. Birbiri ardına espri yapan Yılmaz, bir ara başkan Aziz Yıldırım’a transfer konusunda gönderme yaparak, "Ben de bir kutu seçtim, içinden Ronaldinho çıktı" dedi. Yılmaz’ın bu sözlerinin ardından stüdyodaki tüm Fenerbahçeliler ayağa kalkarak, Ronaldinho’yu alması için başkan Yıldırım’a tezahürat yaptı.
www.hurriyet.com.tr

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin