Rihanna Suudi milyarder Hassan Jameel ile aşk yaşıyor

İşte Rihanna'nın yeni sevgilisi Suudi milyarder Hassan Jameel...

Google Haberlere Abone ol
Rihanna Suudi milyarder Hassan Jameel ile aşk yaşıyor

İngiliz basını, dünyaca ünlü yıldız Rihanna'nın gizemli bir erkekle çekilen samimi görüntülerini paylaştı. Daha önce Naomi Campell'la da görüntülenen "gizemli erkeğin" kim olduğu araştırılırken, yanıt kısa sürede bulundu. Rihanna'nın Toyota'nın Suudi Arabistan distribütörlüğünü yapan şirketin varisi milyarder iş adamı Hassan Jameel ile birlikte olduğu ortaya çıktı.



Rihanna Suudi milyarder Hassan Jameel ile aşk yaşıyor



Barbados asıllı şarkıcı Rihanna Drake ile ilişkisini sonlandırdığından bu yana ilk kez biriyle görüntülendi. İngiliz basını fotoğraflardaki 'gizemli adam'ın kimliğini ararken, Daily Mail gazetesi gerçeğe ulaştı. Adı daha önce Naomi Campell ile de anılan gizemli adamın Toyota'nın varisi Suudi iş adamı Hassan Jameel olduğu ortaya çıktı.



Rihanna Suudi milyarder Hassan Jameel ile aşk yaşıyor - Resim : 2



Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Toyota'nın varisi Hassan Jameel, Forbes'un en çok kazananlar listesinde yer alırken, net gelirinin 1,5 milyar dolar olduğu biliniyor. İngiliz The Sun gazetesine konuşan ve çifte yakın olduğu belirtilen kaynaklar ikilinin birlikteliğini doğrularken, tatildeki süre boyunca oldukça mutlu olduklarını ifade etti.



Rihanna Suudi milyarder Hassan Jameel ile aşk yaşıyor - Resim : 3



Çifte yakın kaynaklar The Sun'a yaptıkları açıklamada, Rihanna'nın Jameel'e çok aşık olduğunu, ikilinin son günlerde sürekli birlikte olduğunu ve ilişkileriyle ilgili ciddi düşündüklerini ifade etti.



Rihanna Suudi milyarder Hassan Jameel ile aşk yaşıyor - Resim : 4Rihanna Suudi milyarder Hassan Jameel ile aşk yaşıyor - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin