Reza Zarrab'ın açıklamaları Ebru’nun kariyerini etkiler mi?

Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın magazin olaylarını değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Reza Zarrab'ın açıklamaları Ebru’nun kariyerini etkiler mi?

Cengiz SemercioğluÖmür GedikMelike Karakartal ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Reza’nın açıklamaları Ebru’nun kariyerini etkiler mi?



Onur Baştürk: “Burası Türkiye” diye bir klişemiz var ya. Maalesef bu klişe hakkını veriyor çoğu zaman ve ben diyorum ki, Gündeş’in ne Günay’daki sahnesi etkilenir ne de albüm çalışması.

Zaten Zarrab’ı Amerika’da bıraktıktan sonra buraya dönüp normal hayatına devam etmedi mi Gündeş? Bundan sonra da devam edecektir. Hiçbir açıklama yapmadan. Millet de koşa koşa gider sahnesini izlemeye.



Melike Karakartal: Ebru Gündeş evlilik sözleşmesi imzalayarak akıllılık etmiş, kendi emeğiyle kazandıklarına el konulmamasını sağlamış oldu. İtibarını yönetmesi gereken bir dönem geçiriyor.

İleride nasıl hatırlanmak istiyorsa öyle yapacaktır tahmin ediyorum.

Davranışları, açıklamaları ve tercihleri belirleyecek toplumun gözündeki yerini.

Hiç etkilenmemesi imkansız ama bunun ölçüsünü kestirmek, bundan bir sene sonrasını görmek şimdilik biraz zor.



Cengiz Semercioğlu: Evlilik sözleşmesi isteyen Zarrab olmasın Melike? Sonuçta bu evlilik sözleşmesi işinin en çok yaradığı ünlü olarak tarihe geçecektir Ebru Gündeş. 6 yaşındaki kızının bile mal varlığına el konurken Ebru Gündeş “edinilmiş mallar ayrıdır” şeklinde yaptığı evlilik sözleşmesi sayesinde sıyırdı.

Ama Zarrab her kesim tarafından lanetlenirken Ebru’nun kariyeri de bundan etkilenir. Şu sıralar hangi ünlü gidip Günay’ın ön masasında poz vermek ister söyler misiniz?



Ömür Gedik: Ebru Gündeş iyi bir assolist. Mesleğine saygılı ve işini çok iyi yapıyor. Kendi parasını zaten kazanıyor ve kazanmaya devam eder, kızına da aslanlar gibi bakar.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin