Reyting yarışını kim kazandı? Eşkıya mı, yoksa Ayla mı?

MedyaTava editörü Ömer Üst, 25 eylül Salı günü reytinglerini masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Reyting yarışını kim kazandı? Eşkıya mı, yoksa Ayla mı?

Salı günlerinin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dün akşam yayınlanan 4. sezon ilk bölümüyle atv ekranlarına dönüş yaptı.



Meryem Çakırbeyli karakterine hayat veren Deniz Çakır'ın sürpriz bir kararla diziden ayrılmasıyla yaz döneminde çok konuşulan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni transferleriyle sezona iddialı bir giriş yaptı.



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Totalde 7,77 ve ABC1'de 8,25 izlenme oranlarıyla ilk sırada yer alırken, AB'de ise 7,91 izlenme oranıyla 2'nci oldu.



Deniz Çakır, Olgun Şimşek ve Yasemin Sakallıoğlu'nun veda ettiği diziye, ünlü oyuncular Mustafa Üstündağ ile Hüseyin Avni Danyal katılmıştı.



TV'de ilk kez yayınlanan Ayla ne kadar izlendi?



Yapımcılığını Mustafa Uslu'nun üstlendiği, başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Kim Seol, Çetin Tekindor, Ali Atay, Murat Yıldırım, Taner Birsel, Altan Erkekli, Meral Çetinkaya, Damla Sönmez, Büşra Develi gibi isimlerin yer aldığı Ayla filmi, sinemada 5.588.903 kişi tarafından izlenmişti.



TV'de ilk kez FOX'ta yayınlanan Ayla, Salı gününün reytinglerine damga vurdu. Gişe başarısının ardından televizyon izleyicisiyle buluşan, gerçek bir hikayeden uyarlanan Ayla, Total'de 6,73 ve ABC1'de 7,90 izlenme oranlarıyla 2'nci olurken, AB'de ise 8,14 izlenme oranıyla ilk sırada yer aldı.



Ufak Tefek Cinayetler zirveyi kaybetti



Geçtiğimiz hafta Salı günü yeni sezon ilk bölümüyle ekrana Star'ın sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, tüm kategorilerde zirvede yer almıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sezonu açtığı, Ayla filminin de TV'de ilk kez yayınlandığı günde Ufak Tefek Cinayetler zirvedeki yerini kaybetti.



Osman Sonant ve Ushan Çakır gibi ünlü oyuncularla kadrosunu güçlendiren Star'ın fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, dün akşam yayınlanan bölümüyle Total'de 4,98 ile 4. sırada yer alırken, AB'de 7,41 ve ABC1'de de 6,76 izlenme oranlarıyla 3. sırada yer aldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin