Star'ın hangi dizisinin başrol oyuncuları projeden ayrıldı?

Yeni sezon öncesi dizi piyasasında hareketli günler yaşanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Star'ın hangi dizisinin başrol oyuncuları projeden ayrıldı?

Ekran yolculuğu önceki yıl TRT 1'de başlayan günlük dizi 'Adını Sen Koy', geçen yaz sonu Star TV'ye transfer olmuştu. Reyting rekortmeni dizi, ikinci sezonunda da seyirciden büyük ilgi gördü. 'Adını Sen Koy'un aynı zamanda gerçek hayatta da sevgili olan ünlü çifti Hazal Subaşı ile Erkan Meriç'in hayran kitlesi dizinin başarısıyla beraber her geçen gün daha da arttı. Ancak Star ekranında eylül ayında üçüncü sezonuna başlayacak olan diziyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sezon sonundan beri artık projede olmayacakları söylentisi kulaktan kulağa yayılan fenomen çift Hazal Subaşı ile Erkan Meriç, 'Adını Sen Koy'dan ayrıldı.



Günlük dizide iki yıldır Ömer ve Zehra karakterlerine hayat veren çiftin kariyer planları nedeniyle bu kararı verdikleri ve başka projeler için görüştükleri ortaya çıktı. Hazal Subaşı, dizideki başarılı oyunculuğu nedeniyle geçen günlerde Kıbrıs Havadis Medya tarafından düzenlenen törende "Yılın En İyi Kadın Oyuncusu" ödülüne de layık görülmüştü.



Öte yandan Karamel Yapım imzalı "Adını Sen Koy" dizisinin ekibine yaşanan değişikliğin ardından başrol oyuncularının yanı sıra 3 kadın ve 3 erkek olmak üzere yeni karakterler dahil olacak. Yeni oyuncuların netleşmesinin hemen ardından da çekimler başlayacak.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin