Reynmen, Ela ile YouTube Türkiye rekorunu kırdı!

YouTuber Yusuf Aktaş, kanalında yayınladığı yeni şarkısı Ela ile rekor kırdı.

Google Haberlere Abone ol
Reynmen, Ela ile YouTube Türkiye rekorunu kırdı!

Reynmen takma adını kullanan YouTuber Yusuf Aktaş, kanalında yayınladığı yeni şarkısı Ela ile rekor kırdı. Reynmen'in yeni şarkısı; ilk 10 dakikada 400 bin, 1 saatte 3 milyon ve 24 saatten kısa sürede 12 milyon 479 binden fazla izlenerek YouTube Türkiye rekorunu kırdı.



Reynmen ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni YouTuber Yusuf Aktaş, yeni şarkısı Ela ile YouTube rekoru kırdı.



Derdim Olsun şarkısıyla izlenme rekorları kıran Reynmen'in yeni şarkısı Ela da ilk 10 dakikada 400 bin, 1 saatte 3 milyon ve 24 saatten kısa sürede 12 milyon 479 binden fazla izlenerek YouTube Türkiye rekorunu kırdı.



Yeni klibi yayına girmeden önce iddialı bir açıklama yapan Reynmen, “Eğer ilk gün 15 milyon izlenmezse Instagram'ı kapatırım” demişti.



Bugüne kadar Aleyna Tilki'nin elinde bulunan 'ilk gün izlenme rakamı' rekoru, 6 milyon izlenmeyi geçen Reynmen'e geçti. Yusuf Aktaş, kırılan rekor üzerine Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine teşekkür etti.



Reynmen'in Ela'yı duyurduğu Instagram paylaşımı bile Instagram'da ilk 24 saat dolmadın 3.2 milyondan fazla görüntülenme elde etti.



Reynmen, Ela ile YouTube Türkiye rekorunu kırdı!Reynmen, Ela ile YouTube Türkiye rekorunu kırdı! - Resim : 2Reynmen, Ela ile YouTube Türkiye rekorunu kırdı! - Resim : 3Reynmen, Ela ile YouTube Türkiye rekorunu kırdı! - Resim : 4Reynmen, Ela ile YouTube Türkiye rekorunu kırdı! - Resim : 5Reynmen, Ela ile YouTube Türkiye rekorunu kırdı! - Resim : 6


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin