Rekorlar kıran 7. Koğuştaki Mucize'nin kamera arkası yayınlandı!

'7. Koğuştaki Mucize' filminin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Rekorlar kıran 7. Koğuştaki Mucize'nin kamera arkası yayınlandı!

Aylardır merakla beklenen ve vizyona girmesiyle birlikte gişe rekorları kırarak 2019 yılının şu ana kadar en çok izlenen Türk filmi olan ‘7. Koğuştaki Mucize’ filminin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.





Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryo süpervizörlüğünü Özge Efendioğlu’nun yaptığı, senaryosunu ise Kubilay Tat’ın yazdığı ve başta Aras Bulut İynemli ile Nisa Sofiya Aksongur olmak üzere İlker Aksum, Mesut Akusta, Yıldıray Şahinler, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Deniz Celiloğlu ve Celile Toyon gibi önemli isimlerden oluşan kalabalık oyuncu kadrosuna sahip ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi vizyon yolculuğuna 4 milyon kişiyi geçen gişe başarısıyla son sürat devam ederken filmden kamera arkası görüntüler yayınlandı.



Muğla ve Beykoz Kundura’da çekilen filmin kamera arkasında oyuncuların role hazırlık aşamaları, provaları ve çekimler arasındaki eğlenceli anları yer alıyor. Filmde baba ile kızı canlandıran Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur arasındaki oyunlar izleyenleri güldürürken, ikilinin setteki yavru bir köpeği sevdikleri dakikalar ise çekimlerin ne kadar sıcak ve de keyifli bir şekilde geçtiğini yansıtıyor.



Bu yılın en çok konuşulan filmlerinden biri olan ‘7. Koğuştaki Mucize’, Türkiye’nin dört bir yanında ve dünyanın pek çok yerinde sinemalarda seyircilerle buluşmaya devam ediyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin