Redd 'Yersiz Göksüz Zamanlar'la geliyor!

Rock müziğinin sevilen isimlerinde Redd, müzikseverlere yeni albüm müjdesi verdi...

Google Haberlere Abone ol
Redd 'Yersiz Göksüz Zamanlar'la geliyor!

Redd22 Mart 2019’da yayınlayacakları Yersiz Göksüz Zamanlar albümü ile akıllı aygıtlardan başını kaldıramayan, fitrelenmiş hikayelerde ve paylaşımlarda hitap ettiği kalabalıklara karşın bireyin gerçekte içine düştüğü yalnızlığa dem vuruyor. Yepyeni şarkıların yanı sıra  Aşk Virüs, Bugün Herkes Ölsün İstedim, Kanıyorduk  gibi Mükemmel Boşluk’un hit şarkılarının yeni ve canlı versiyonları ise albümün sürprizi...



Redd 2005 yılında yayınladıkları 50/50 albümünden bugüne yaptıkları tüm işlerle müzik dünyasının sıradışı gruplarından biri olarak değerlendirilmektedir. Grup bu değerlendirmeyi kendine has şarkı sözü yazarlığı, ve  yenilikçi, cesur müzikal arayışları kadar toplumsal olaylarda üstlediği rollere borçludur. Redd başta Van İçin Rock üzere pek çok sosyal sorumluluk projeye öncülük etmiş ya da gönüllü olarak içinde yer almıştır.



Doğan Duru, Güneş Duru ve Berke Özgümüş’ten oluşan redd altı stüdyo albümü, bir konser DVDsi ve bir soundtrack albüm yayınladı. 2006 yılında Falan Filan şarkısı ile U2’nun ardından MTV World Chart Express’te ilk 10’a girmeyi başaran grup bine yakın konser verirken, Bon Jovi, Guns n’ Roses, Stereophonics, Editors gibi dünyaca ünlü pek çok grubun önünde de sahne almıştır.  



2016 yılında yayınladıkları, elektronik öğelerle katmanlandırdıkları Mükemmel Boşluk ile yeni bir süreç içine giren Redd bu albüm ile medya organları ve müzik yazarlarınca yılın en iyi rock müzik albümü ve tüm müzik türleri içinde yılın en iyi albümleri içinde üçüncü sırada yer almayı başarmıştır.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin