Rasim Ozan Kütahyalı: Seçimlerden sonra medya patronları cezalandırılacak!

© MEDYATAVAA Haber’de 'Medya Dünyası' programına konuk olan Rasim Ozan Kütahyalı seçimlerden sonra medya patronlarının cezalandırılacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Rasim Ozan Kütahyalı: Seçimlerden sonra medya patronları cezalandırılacak!

A Haber’de Nihan Günay’ın sunduğu 'Medya Dünyası' programına konuk olan Sabah Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Suriye ses kayıtlarının basına sızdırılmasını 11 Eylül’e benzetti. Kütahyalı, Aydın Doğan ve Turgay Ciner’in vatana ihanet ettiklerini ve cezalandırılacaklarını iddia etti.



“31 MART'TAN SONRA İHANET EDEN HOLDİNG MEDYALARI HESAP VERECEK”



“Suriye ses kayıtlarının sızdırılmasında hedef Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir. Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef almış bir siber saldırıda Hürriyet Gazetesi’nin Güney Kore gazetesiymiş gibi bir manşet atması doğru bir şey değil. Habertürk Gazetesi’nin manşeti zaten kepazelik, olayı gördükleri açı bambaşka. Turgay Ciner de zaten bu savaşta paralel çetenin safında olduğunu ispatlamış bir adamdır. Turgay Ciner için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, bunu çok iyi bilsin. Bu işte Aydın Doğan zararını görür de ben sıyırırım zannederse, bunun bedelini ağır ödeyecek. 30 Mart’ı beklerler ise Turgay Ciner’e ve Aydın Doğan’a buradan sesleniyorum; şu iki üç gün sizin için çok önemli hayatınız için yok eğer hala kendi devletinizden yana olmazsanız bu devlet sizi mahveder çok açık söylüyorum. Aydın Doğan yıllarca “biz devletin gazetesiyiz, milli hasletlerimiz her şeyin üzerinde” dedi. Hani milli hasletlerin? 11 Eylül 2001’de ABD’ye El Kaide terör örgütü nasıl saldırdıysa ve o günden sonra nasıl hiçbir şey eskisi gibi olmadıysa 27 Mart 2014 tarihi de Türkiye’nin 11 Eylül’üdür ve bu tarihten hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Türkiye’ye savaş açıldı ve medya bunun ortağıdır. 31 Mart’tan sonra ihanet eden holding medyaları hesap verecek.”



"BU SİBER SALDIRININ HEDEFİ HAKAN FİDAN'DIR"



“Paralel örgütün medyası sızdırmalarla ilgili adice manşet atmış. Hakan Fidan’ı savaş suçlusu ilan etmek amaçlanıyor. Paralel örgütün amacı Türkiye Cumhuriyeti’ni El Kaide terör örgütüne yardım eden bir devlet olarak göstermek.  Suriye konusundaki ses kayıtlarında en temkinli kişi Hakan Fidan ama savaş çıkarmak isteyen gibi sunuyorlar, bunu kim yer?”



"ASKER CHP’YE OY VERMEYECEK"



“Ben bugüne kadar Kemal Kılıçdaroğlu’nu doğru dürüst eleştirmemişimdir. Çünkü kendisini siyasi aktör olarak saymam, CHP siyasi aktör falan değildir. Ama bu olayla birlikte Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Cumhuriyeti’nin meşru sırlarını açmıştır. Devlet bunu Kemal Kılıçdaroğlu’na ödetecektir, çünkü CHP’nin başına hiçbir zaman bir hain gelmedi. Bu devleti kuran parti devletin politikasına ihanet eden şebekeye ortak olamaz. İhanet şebekesi CHP tabanının nefret ettiği bir şebeke ve yüzlerce generali içeri atmış bir şebeke. Generallerden CHP’ye oy çıkmayacak biliyor musunuz? Onlar da bu ihaneti görüyorlar. Onlar belki AK Parti’den hoşlanmıyorlar ama vatana ihanet enlerle yan yana gelmeyecekler. CHP’de dün ortalık karıştı. “Tayyip Erdoğan’a karşı olalım derken vatana ihanet eden bir şebekenin piyonu oluyoruz” diyenler var. Kılıçdaroğlu ayağını çok kötü bir bataklığa bastı.”






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin