Rapçi 'Ezhel'e 10 yıl hapis istemi!

Ünlü rapçiye 'uyuşturucu madde kullanılmasını özendirme' suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Rapçi 'Ezhel'e 10 yıl hapis istemi!

Ezhel adıyla bilinen 28 yaşındaki rapçi Sercan İpekçioğlu hakkında, 28 Şubat 2018'de Youtube'dan yapmış olduğu yayınlarda uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği, gençleri uyuşturucu kullanımına, şiddete özendirme nitelikli yayınlar yaptığı öne sürülerek Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) şikayette bulunuldu.



Habertürk muhabiri Arzu Kaya'nın haberine göre, Sercan İpekçioğlu'nun kullandığı 'Ezhel06' isimli Instagram hesabında hint keneviri bitkileri ile çekilmiş fotoğrafının olduğu, bu fotoğrafın 5 bin 182 kişi tarafından beğenildiği belirlendi. Yine Sercan İpekçioğlu tarafından şarkı sözü olarak "Esrarın da etkisiyle ışık daha parlak çekilir nefesler" sözünü yazdığı belirlendi.



23 Mayıs 2018 günü gözaltına alınan Sercan İpekçioğlu, paylaşımların kendisi tarafından yapıldığını belirterek, "Instagram ve Youtube isimli sosyal medya ortamında paylaştığım videoda amacım uyuşturucu madde kullanmayı özendirmek değildi. Ben müzisyenim, güfte yazdığım da oluyor. Bu nedenle bu şekilde bir video paylaştım. Suçlamayı kabul etmiyorum" dedi.



Sercan İpekçioğlu "Uyuşturucu madde kullanılmasını özendirme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin