Ramazan'a özel kanal, Digiturk aboneleriyle buluşuyor

Dijital yayın platformunun Ramazan ayına özel kanalı, üyelere sunuluyor.

Google Haberlere Abone ol
Ramazan'a özel kanal, Digiturk aboneleriyle buluşuyor

Dijital yayın platformu Digiturk, Ramazan ayına özel içeriklerin yayınlandığı kanalı üyelerine sunuyor. Bir ay boyunca Digiturk 1 numaralı kanalda Turkmax Gurme'de yayınlanan 'Lezzetli Sohbetler'den Moviemax Turk'te yayınlanan Türk Filmleri kuşağına, İz TV'de yayınlanan belgesellerden özel İslam Kültürü programlarına kadar birçok içerik Digiturk'lüler ile buluşuyor.



Ramazan özel kanalında Mukabele ve Hatm-i Şerif gibi programlar Digiturk 1 numaralı kanalda ekrana geliyor. Kanalda yayınlanan bir diğer program ise Prof. Dr. Cevat Akşit'in sunumu ile her akşam 18.00 ve 23.45'te ekrana gelen Ramazan Sohbetleri.



Turkmax Gurme'de her gün iftar öncesi 19.30'da canlı yayınlanan, Nur Viral'ın sunuculuğunu yaptığı Lezzetli Sohbetler'de, yemekleri Osmanlı ve Ortadoğu mutfakları üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan şef Yunus Emre Akkor yapıyor. Her gün iftar ve sahur menüsü için ne hazırlayacağını düşünen Turkmax Gurme izleyicileri Lezzetli Sohbetler'de sohbetler eşliğinde tariflere ulaşıyor.



İstanbul Üniversitesi edebiyat fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Muhammet Nur Doğan ve Sakarya Üniversitesi, ilahiyat fakültesi öğretim üyesi Dr. Vehbi Karakaş, sohbetleriyle Ramazan ayının manevi esintisini izleyicileriyle paylaşıyor.



Tüm Digiturk üyeleri Ramazan Özel uygulaması ile bu kanaldaki içeriklere internete bağlı kutularından, cep telefonlarından, tabletlerinden ve webten diledikleri zaman ulaşabilecekler.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin