RADYODA 'SOYTARI' ŞOKU!

Best FM'de yayınlanan sabah programında spiker Murat Erdin'in sözleri şok yarattı.

Google Haberlere Abone ol
RADYODA 'SOYTARI' ŞOKU!

09.21'de günlük gelişmeleri ve yorumlarını almak için Ankara'daki gazeteci Metehan Demir'e bağlanan Murat Erdin, hoşuna gitmeyen eleştiriler nedeniyle "soytarılığı bırak!.." şeklinde ağır bir söz sarfedince ortam gerildi.

Kendisinden özür dilememesi halinde sorularına cevap vermeyeceğini söyleyen Metehan Demir şöyle konuştu:

"Sen işine gelmeyen herkese soytarı diyorsun. Herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil. Senin ve AKP gibi düşünmeyen herkesi demokrasi düşmanı ilan ediyorsun. Sen kimsin ne kadar demokratsın. Demokrasi önce kendinle ilgili eleştitilere hoş görülü yaklaşma kültürüdür. Seninle aynı fikirde olmayanları anında, Ergenekoncu, darbeci ve antidemokratik ilan edip, arkandaki bir kaç kişiye güvenip saldırıyorsun, sen kimsin? Eleştiriye dahi tahammülün yok, demokrasiden söz ediyorsun. Etrafındaki bir kaç soytarıyı arkana alıp yalan yanlış millete demokrasi adına akıl veriyorsun. Bak Murat, Benden özür dilemezsen bu programa devam etmeyeceğim..."

Murat Erdin'in kendisinden özür dilememesi üzerine Metehan Demir yayından ayrıldı. Aynı yönde bir tartışma 7 Ağustos Cuma günü de yaşanmış ve Metehan Demir, Murat Erdin'in sözlerine eleştiri getirmişti.


www.gazetevatan.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin