Radyocuya şok tedit: Usturayı dayar, o saçlarını eline veririm

Tanınmış radyo programcısı bir şirketin yetkilileri tarafından tehdit edildi.

Google Haberlere Abone ol
Radyocuya şok tedit: Usturayı dayar, o saçlarını eline veririm

Müzik yazarı ve radyo programcısı Murat Meriç, Kamil Koç şirketinin şöförünün kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü.



Kamil Koç'la seyahat eden Meriç, şöföre "Ne zaman kalkıyoruz?" sorusunu yönelttiğini ve bu soruya karşılık "Annem gibi saç uzatmışsın, senle konuşmam.  İndiğinde usturayı dayar, o saçlarını eline veririm" cevabını aldığını belirtti.



Sosyal medya hesabına bir daha Kamil Koç'la seyahat etmeyeceğini yazan Meriç ayrıca şirketin kurumsal iletişim müdürünün de cevaplarını paylaştı.



Meriç, konuyla ilgili olarak şunları yazdı:



"Yine Kâmil Koç, yine dert. 45 dakika beklemenin sonunda "ne zaman kalkıyoruz"a aldığım cevap: 'Annem gibi saç uzatmışsın, senle konuşmam.' Sonrası daha da vahim: 'İndiğinde usturayı dayar, o saçlarını eline veririm.' Kâmil Koç'taki servis şoförü söyledi bunu. Hayat şahane. Olayı şikâyet etmeye gittiğimde 'amir'den aldığım cevap şu: 'Ben Türkçe anlamıyorum, bana konuşma. Git istediğin yere şikâyet et.' Şikâyetçiyim @kamilkoccom Dudullu'dan saat 18.45'te kalkan 11 numaralı Kadıköy servisinin şoförüyle aramda geçenler: Kâmil Koç meselesinde desteğiniz için teşekkürler. Firmadan cevap geldi, sonucu beklemekteyim: Kendi adıma, sonuç ne olursa olsun, bir daha hiçbir şekilde Kâmil Koç'la seyahat etmeyeceğimi söyleyeyim. Bu, burada dursun. Fikri takip: Kâmil Koç Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Hakan Al, az önce beni aradı ve firma adına özür diledi. Gereği yapılmış. Hakan Al, bunu yapan personelin firmadan uzaklaştırıldığını, bütün önlemlere rağmen böyle şeyler yaşandığını da söyledi. Durum, şimdilik bu."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin