Radyo Fenomen'in ünlü DJ'leri bu partide buluştu!

La Delmare Çekmeköy’ün Radyo Fenomen ile birlikte gerçekleştirdiği Happy Hour Party büyük ilgi gördü.

Google Haberlere Abone ol
Radyo Fenomen'in ünlü DJ'leri bu partide buluştu!

Spor, müzik, dans, eğlence ve lezzeti bir araya getirerek konuklarına yeni bir deneyim sunan La Delmare Sports & Spa’nın, yaza damga vuracak etkinliklerin ilkini geçtiğimiz hafta sonu Çekmeköy şubesinde gerçekleştirdi.



Radyo Fenomen'in ünlü DJ'leri bu partide buluştu!



Spor ve eğlenceyi birleştiren La Delmare Çekmeköy’ün Müdürü Neslihan Tomruk’un ev sahipliğinde 11 Ağustos’ta gerçekleşen partide, Radyo Fenomen’in ünlü DJ’lerinin performansları eşliğinde konuklar müzik ve dans eşliğinde havuza girmenin keyfini yaşadı.



Radyo Fenomen'in ünlü DJ'leri bu partide buluştu! - Resim : 2



*Solda sağa: Eski milli sporcu Duygu Bal, La Delmare'nin kurucusu İlker Can ve La Delmare Çekmeköy Şubesi Müdürü Neslihan Tomruk



La Delmare yenilenen mekanı ve profesyonel kadrosu ile bomba gibi bir sezona hazırlanıyor. Yeşillikler içinde konumlanan açık havuzu ile üyelerine ve konuklarına adeta tatilde hissi veren La Delmare’nin yaz programı da oldukça keyifli. Voleybol sahalarından film setlerine geçiş yapan eski milli sporcu Duygu Bal da partiye katılarak Life Club konsepti ile kaliteli bir hizmet sunan La Delmare ve organizasyonları ile ilgili beğenisini dile getirdi.



Davetliler parti boyunca profesyonel eğitmenlerden dans gösterileri, yarışmalar, kokteyl ikramları ve Dj performansları ile spor ve eğlencenin bir arada olduğu keyifli bir gün yaşadı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin