Radyo Eksen, yeni yayın döneminde yeni adresinde!

Radyo Eksen, yeni adresine taşındı...

Google Haberlere Abone ol
Radyo Eksen, yeni yayın döneminde yeni adresinde!

Bağımsız yayın hayatına Pozitif desteğiyle devam eden Radyo Eksen, yeni yayın dönemine 1 Aralık Perşembe günü başlıyor. Uniq’teki yeni stüdyosuna taşınan Radyo Eksen, klasikleşen içerikleri ve yeni programcılarıyla dinleyicilerle buluşuyor.



Müzik dünyasına yön veren isimlerden Artemis Günebakanlı, Barış Akpolat, Çağlan Tekil, Hakan Özoğuz, Hakan Tamar, Kanat Atkaya ve Nikki Wild 1 Aralık’tan itibaren Radyo Eksen “Gece Kuşağı”nda! Klasikleşen programlarıyla Radyo Eksen yayıncıları Gülşah Güray, Gülşah Turgut ve Güven Yıldız yeni yayın döneminde de 96.2’de dinleyicilerle buluşmaya devam edecek.



İşte, Radyo Eksen Gece Kuşağı’nda Yeni Programlar:



Çağlan Tekil / Laneth: Türkiye’de ilk fanzini çıkaran Çağlan Tekil ile heavy metal, trash ve türevleri her Pazartesi 21.00’da Radyo Eksen’de.



Hakan Tamar / Mod: Radyo Eksen yeni gruplara kapısını Türk alternatif radyo tarihinin önemli isimlerinden Hakan Tamar ile açıyor. Tamar, Salı akşamları saat 21.00’da geçmişten bugüne Türkiye müzik sahnesinin öne çıkan grupların yanı sıra son dönemde öne çıkan veya yakın zamanda dinleyeceğimiz yerli grupları da ele alacak.



Artemis Günebakanlı / Manyetik Bant: Radyo Eksen’de 2 yıldır süren Manyetik Bant bundan böyle her Salı saat 22.00’da dinleyicilerle buluşacak.



Kanat Atkaya / 33-45: Evindeki plak koleksiyonundan şarkılar ve hikayeleri ile her Çarşamba saat 21.00’da yine Radyo Eksen’de.



Gülşah Turgut: Radyo Eksen yayıncılarından Gülşah Turgut, her Çarşamba saat 22.00’dan itibaren gece programı Indeed’de yeni çıkan indie-alternatif şarkıları çalacak.



Barış Akpolat / Sağır Sultan: Yeni çıkan albümler, haberler ve her ay farklı bir konukla Perşembe akşamları saat 21.00’da 96.2’de.



Güven Yıldız / E Vitamini: Radyo Eksen yayıncılarından Güven Yıldız hafta içi programlarına ek olarak Perşembe 22.00’dan itibaren albümlerin arkalarında kalmış, biraz daha karanlık şarkıları çalacak.



Hakan Özoğuz / Zamanyolu: Athena üyelerinden Hakan, Cuma akşamları saat 21.00’da geçmişten bu yana kendisini etkileyen şarkılar ve başından geçen hikayeleri dinleyicileriyle paylaşacak.



Nikki Wild / All Access: Hayranları tarafından One Man Band olarak tanımlanan ve Glam Rock, 80’s Rock denince Türkiye’de akla ilk gelen isimlerden Nikki Wild, Cuma akşamları 22.00’dan itibaren tecrübelerini aktaracak.



Güven Yıldız & Çağlan Tekil  / Oldies: Güven Yıldız Cumartesi günleri, Radyo Eksen Gece Kuşağı yayıncılarından Çağlan Tekil ise Pazar günleri saat 09.00’da eski zaman şarkıları ile dinleyicilerle buluşacak. 


Etiketler radyo eksen uniq
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin