PUMA'ya global marka elçisi

Spor giyim devi ile Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 2015 Ocak ayında başlayacak olan ortaklıklarını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
PUMA'ya global marka elçisi

Rihanna, PUMA'nın Women's Training global marka temsilcisi ve kadın koleksiyonunun Kreatif Direktörlerinden biri olarak, tarzını PUMA koleksiyonlarına katacak. 



Rihanna aynı zamanda bu kategorinin Kreatif Direktörlük rolünü de üstlenerek, 2015 yılı itibariyle koleksiyon üretimine direk etki etmeye başlayacak ve PUMA'nın Ürün Tasarım ekibiyle ortak çalışmalara başlayacak. Rihanna'nın markadaki bir diğer rolü ise ünlü PUMA klasiklerini yeniden yorumlamak ve yeni stiller yaratarak PUMA ürün gamını genişletmek olacak.



PUMA ile olan yeni ortaklığı hakkında konuşan Rihanna konuyla ilgili şunları söyledi: "Gücü ve bireyselliği ön plana çıkaran bir marka ile çalışmak mükemmel bir his. Kreatif Direktör olarak iş birliği yapacak daha iyi bir partner düşünemiyorum. PUMA ile birlikte ne tür fikirlerle ortaya çıkacağımızı göstermek için sabırsızlanıyorum."



Rihanna, PUMA'nın Forever Faster marka kampanyasında önemli bir rol oynarak, atlet Usain Bolt ve Sergio Aguero gibi isimlerle beraber marka tanıtım çalışmalarına destek olacak. PUMA ve Rihanna ortaklığında, dünyanın farklı yerlerinde birçok fan aktivitesi, tüketici ve satış etkinlikleri gerçekleşecek.



PUMA'nın CEO'su Bjorn Gulden'ın konu hakkındaki yorumu "Rihanna imzası PUMA için harika bir adım. Onun uluslararası profili, çekiciliği, bireyselliği, ve tutkusu -  tüm bunlar onu markamız için mükemmel bir temsilci yapıyor. O aynı zamanda PUMA’nın değerlerini müthiş bir şekilde yansıtıyor: kendinden emin, cesur, kararlı ve eğlenceli. Futbolda, koşuda ve motor sporlarındaki güçlü bir portfolyoya sahip olan PUMA'nın Women's Training için ilham verici bir partner bulması oldukça önemliydi. Rihanna bizim için doğal bir seçenekti. Onun partnerimiz olmasından zevk duyduk ve markamıza neler katacağını heyecanla bekliyoruz" oldu.



PUMA'nın Global Marka ve Pazarlama Yöneticisi Adam Petrick ise konuyla ilgili şunları söyledi: "Rihanna dünyanın her yerindeki seyirciye neşe veriyor ama aynı zamanda onları tutku ve hayret içinde bırakıyor. PUMA, onun sıradaki büyük trendi beklemek yerine, olacaklara yön verme çabasına hayran. Rihanna ile kadınları dünya çapında güçlendirebilmek ve güvenlerini tazeleyebilmek  için sabırsızlanıyoruz."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin