Pucca, madde madde yazdı: Alişan modeli sevmek

Alişan'ın verdiği röportajda nişanlısı ile ilgili sözleri tepkilere neden olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Pucca, madde madde yazdı: Alişan modeli sevmek

Türkücü Alişan'ın verdiği bir röportajda, nişanlısı Eda Erol ile ilgili olarak söylediği cümleler tepkilere neden olmuştu. Hürriyet yazarı Pucca da, madde madde 'Alişan modeli sevmek' nasıl oluyor, onu yazdı.



Pucca / HÜRRİYET



Alişan modeli sevmek



◊ Uzun ilişki yaşayamamalarının en büyük nedenini kadınlar olarak görürler. Onlar harikadır, onlar mükemmeldir; kadınlar sorunludur. Ağızlarından sürekli ‘kadın dediğin şöyle olmalı...’ diye bilmiş bilmiş laflar çıkar.



◊ Sürekli olarak anaları gibi kadın ararlar. ‘Vefa’ adı altında kocasının her türlü zorbalığına ses çıkarmamış, yuva yıkılmasın diye kan kusup kızılcık şerbeti içtim demiş bir kadın. Ki elinden kaçmasın...



◊ İstersen politikacı ol, ne bileyim Nobel üstüne Nobel al, hatta ölümsüzlüğü bul. Evinde kocanın önüne iki kap sıcak çorba koyamıyorsan kadın değilsin. Zaten bu saydıklarımı, onlara göre, elinin hamuruyla kadınlar yapmaz.



◊ Kadınların ne giyip ne giymeyeceğiyle ilgili saatlerce konuşabilirler. Koluna takıp ailesiyle tanıştıracağı kişi asla ‘açık’ giyemez. Ama baktıkları, takıldıkları, eğlendikleri istediğini giyebilir.



◊ Sevgilisinin, evleneceği kişinin bir birey olduğunu her zaman unutur. Yemesinden gezmesine, arkadaşlarından kuzenine kadar her şeyine karışır.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Etiketler alişan eda erol pucca
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin