Prison Break yeni sezonuyla 5 Nisan'da ekranlara dönüyor!

5. sezon ilk bölümüyle 5 Nisan'da tüm dünyayla aynı anda FOXCRIME'da!

Google Haberlere Abone ol
Prison Break yeni sezonuyla 5 Nisan'da ekranlara dönüyor!

8 yıllık bir ayrılığın ardından hayranlarıyla tam kadro yeniden buluşmaya hazırlanan Prison Break, 5. sezon ilk bölümüyle 5 Nisan'da tüm dünyayla aynı anda FOXCRIME'da!



Tüm dünyada hayranları tarafından heyecanla beklenen Prison Break, dizinin orijinal kadrosunun yer alacağı 5. sezon bölümleriyle devam ediyor. Konusu ve kadrosu ile dünya çapında bir fenomen olan dizide, tüm ipuçları öldüğü sanılan Michael’ın hayatta olduğunu gösterince Lincoln ve Sara şu ana kadarki en büyük kaçış planı üzerinde çalışmaya başlıyor. Şu ana kadar adı duyulmuş en ünlü kaçaklar Sucre, T-Bag ve C-Note da kaçış kadrosuna tekrar ekleniyor ve aksiyon başlıyor. Fakay Michael, Yemen’in en tehlikeli hapisanelerinden biri olan Ogygia Hapisanesindedir ancak Michael'ın sadece hapishaneden kaçması yeterli olmayacak gibi görünüyor çünkü bu kez ülkeden de kaçmanın bir yolunu bulması gerekiyor.



Kendisine kurulan komplo sonucunda hapishaneye giren ağabeyi Lincoln'ü kurtarmak için hapishaneye giren Michael'ın kaçış macerasını anlatan Prison Break, 8 yıl önce yayınlanan son bölümünde Michael'ın ölümüyle noktalanmıştı. Yeni sezonuyla da hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak Prison Break'in 5. sezon ilk bölümü tüm dünyayla aynı anda 5 Nisan Çarşamba günü saat 7.30'da, tekrarıyla da aynı gün saat 20:30’da FOXCRIME ekranlarında.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin