PRİDA İletişim Ödülleri’nde finale kalan projeler açıklandı

Bu yıl ikincisini düzenlenen PRİDA İletişim Ödülleri’ne başvuruların online değerlendirme süreci tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol
PRİDA İletişim Ödülleri’nde finale kalan projeler açıklandı

İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği’nin (İDA) bu yıl ikincisini düzenlediği PRİDA İletişim Ödülleri’ne başvuruların online değerlendirme süreci tamamlandı ve finale kalan projeler belli oldu.



İletişim danışmanlığı sektörünün Türkiye’nin toplumsal kalkınmasındaki rolünü göstermek, paydaşlarına kattığı değerin bilinmesini sağlamak ve yeni projelerin üretilmesini teşvik etmek amacıyla İDA’nın başlattığı PRİDA İletişim Ödülleri’nde finale kalan 99 proje açıklandı. İletişim profesyonelleri, sektör yayınlarının temsilcileri ve akademisyenlerden oluşan jüri heyetinin değerlendirmesi sonucunda finale kalan projelerin tam listesine www.pridaodulleri.org web sitesinden ulaşılabiliyor.



23 Ocak’ta düzenlenmesi planlanan ödül töreninde ‘Stratejik İletişim’, ‘Pazarlama İletişimi’, ‘Dijital ve Sosyal Medya’, ‘Özel Ödüller’, ‘Sürdürülebilir Başarı Ödülleri’ ve ‘İletişim Emektarları’ olmak üzere 6 ana başlık altında 35 kategoride sahiplerine takdim edilecek.



PRİDA İletişim Ödülleri’nde finale kalan projeler açıklandı



İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği  - İDA Hakkında:



İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği - İDA, üyesi şirketlerin, içinde bulunduğu halkla ilişkiler sektörünü geliştirmek, genişletmek ve itibarını artırmak, sektörde haksız rekabete, kayıt dışı faaliyete ve etik dışı davranışlara karşı bilinç yaratmak, sektörden hizmet alan kuruluşların, sektör hakkında doğru bilgilere ulaşmasını sağlamak, üyelerinin, mesleğin ve piyasanın sorunları karşısında dayanışmalarını ve rekabet ortamını zedelemeden ortak hareket etmelerini, uluslararası hizmet standartlarına ve etik kodlara uyarak örnek olmalarını, mesleki performanslarını ve yönetim becerilerini artırarak hizmet kalitelerini yükseltmelerini sağlamak amacıyla kurulmuştur. İletişim danışmanlığı sektörünün Türkiye’deki kurumsal temsilciliğini yapan ve sadece şirketlerin üye olduğu İDA, aynı zamanda Uluslararası İletişim Danışmanlığı Örgütü-ICCO’nun Türkiye kanadını oluşturmakta ve temsil etmektedir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin