Posta Gazetesi'nin "Kocamı Kimseye kaptırmam" haberine cevap var

Posta Gazetesi'nin "Binnaz Ergin 27 yıllık eşi Zafer Ergin'i manken Neslihan Yavuzcan'a kaptırmadı" haberine Yavuzcan'dan cevap geldi.

Google Haberlere Abone ol
Posta Gazetesi'nin "Kocamı Kimseye kaptırmam" haberine cevap var

İşte taraflardan Neslihan Yavuzcan'ın yaptığı açıklama:



Geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi günü yeni çıkan ‘Ünlüler Kervanı’ ve’Tamamlayıcı Tıp Vizyonu’ kitaplarımın imza günü vardı. Ve o aynı gün Posta gazetesinde 2.5 yıl öncesinin haberi yeniymiş gibi yazıldı. Ben zamanında benimle ilgili konuşan kişiye hakaret davamı açmıştım ve  o konuyla ilgili hiç konuşmamıştım. Ve konuda yazılmaması içinde gerekli yerlere tekzip göndermiştim.  Şimdi bu haberi yeniymiş gibi yapan Posta gazetesi neden beni arayıp, doğru haber yapmadı diye merak ettim. Haberi yapan arkadaşımız Uğur Kotan’a sordum ‘ben haberi içeriye  öyle vermedim, değiştirilmiş’  dedi. Gerçekten canım çok yandı bu olaylar yüzünden  hem ailem, çevrem, kariyerim etkilendi. Yansıtılış şeklim gerçekten onur kırıcı.



Kitaplarımın seminerlerimin gazete de yaptığım röportajların, televizyon programlarımın haberini yapın...

'Manken' diye yazmak kolayınıza mı geliyor. 

Evet aynı zamanda Modelim ve mesleğimi de gurur duyarak yaptım..... bu şekilde yaptığınız haberler insanları zedeliyor Açın bir sorun. Araştırın, haberinizi öyle yapın ... 


 



Bakın İmza günüme dair bir haberiniz yok. Nişantaşı sağlıklı Yaşam Günlerinde  Şişli Belediye Başkanı  sayın Mustafa Sarıgül geldi. Tuğba Coşkun, Şeyda Coşkun, Büşra Pekin’de vardı imza günümdeydi.  .. nerede haberciliğiniz.



Bugün bir arkadaşımın yanına yeni kitaplarımı götürmek için uğradım. Gitmişken Posta gazetesine de bir uğrayıp hem kitaplarımı vermek hem de cevap hakkımı kullanmak için 10 dakika istedim. Maalesef yukarıya alınmadığım gibi görüşmeyecekleri  söylendi. 



Bu bana haberlerinin zaten doğru olmadığını ve yaptıkları haberlerin arkasında duramadıklarını gösterdi.



Cevap hakkı doğan ve bu haber yüzünden hayatı kötü etkilenen bir kişi olarak 10 dakika vakitlerini ayırsalardı, doğru bilgiye benim tarafımdan ulaşmış olurlardı.



 Ve ben buradan cevap hakkımı kullanıyorum ki, Zafer Ergin’le   hiç bir ilişkim yoktur.  Kamuoyuna sizin aracılığınızla bildirmek isterim. Teşekkürler. 



İşte Posta Gazetesi'nin 12 Nisan tarihli o haberi:



http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/-Kocami-kimseye-kaptirmam-.htm?ArticleID=172413




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin