Posta Gazetesi'nin haberine bir açıklama daha geldi

Posta Gazetesi'nin "Binnaz Ergin 27 yıllık eşi Zafer Ergin'i manken Neslihan Yavuzcan'a kaptırmadı" haberine şimdi de Binnaz Ergin'den cevap geldi.

Google Haberlere Abone ol
Posta Gazetesi'nin haberine bir açıklama daha geldi

İşte o açıklama:



"12.04.2013 tarihli Posta Gazetesi’nin 1. Sayfasında “Zafer benim” başlığı ile yayınlanan haber ve haberin sunuluş biçimi doğru değildir. Çünkü, haberde de sözü edildiği gibi, eşim Zafer Ergin ve aile dostlarımızla birlikte yenilen yemek çıkışı Posta Gazetesi muhabiri, benim ve eşim Zafer Ergin’in sadece fotoğrafını çekti. Fotoğraf çekildikten sonra benim ve eşimin hiçbir şekilde bir beyanatı ve açıklaması olmadı. Fakat buna rağmen Posta Gazetesi’nde daha önceden yayınlanmış bir habere gizlice atıfta bulunarak “kazanan ben oldum” gibi, benim asla söylemediğim sözler yayınlandı.



2010 yılında yayınlanan ve gazetede alıntılanan haber adli makamlara intikal ettirilmiş ve bu konuyla ilgili haber yapılmaması konusunda mahkemece tedbir kararı verilmiş idi.  Hal böyleyken bu konuda benim konuşmam ve açıklama yapmam mümkün değildir.



Haberi yayınlayanların gerçek amaçlarının ne olduğu son derece açıktır. Bu haber vesilesi ile başka şahısların kişilik haklarına saldırı yapılmakta ve kamuoyu önünde küçük düşürülmesi hedeflenmektedir. Benim ise böyle amaçlara hizmet etmeyeceğim herkes tarafından çok iyi bilinmektedir." 



Binnaz Ergin


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin