Popüler dizinin genç oyuncuları Arap kanalında!

Paramparça dizisinin genç oyuncuları Arap kanalına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Popüler dizinin genç oyuncuları Arap kanalında!

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalındaki 'Turki Ekstra' programında 'Paramparça' dizisinin genç oyuncuları ile yapılan röportajlar yayınlandı. Dizide ‘Cansu’ karakterini canlandıran Leyla Tanlar kendisi ve rol arkadaşı Alina Boz ile birlikte Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya başta olmak üzere usta oyuncularla aynı yapımda yer almalarının şans olduğunu anlattı. Tanlar, usta isimler ve dizi ile ilgili şöyle dedi:



"Ustalarımız da bizim yanımızda çocuklaşıyorlar bence. O kadar çok eğleniyoruz ki sette. Onların enerjisi bizi etkiliyor. Nurgül Yeşilçay, benden daha enerjik. Yaşıtımmış gibi davranabiliyor, konuşabiliyoruz. Bizim için çok büyük bir şans bu."



"GERİLİM OLSUN, AĞLAYAYIM"



Tanlar, bir soru üzerine mutlu sahneleri yapmacık bulduğu için fazla sevmediğini anlatırken, "Kriz geçirmeli, ağlamalı sahneler olunca gerilim oluyor, sette iyi yapınca herkes alkışlıyor. Mutlu oluyorsun yönetmenimiz Cevdet (Mercan) hoca geliyor tebrik ediyor falan ben öyle sahneleri seviyorum. Gerilim olsun, ağlayayım istiyorum" dedi.



ALİNA BOZ: AKTRİS OLMAK İSTERİM



Aynı dizide ‘Hazal’ karakterini canlandıran Alina Boz, annesinin Rus, babasının Bulgaristan göçmeni olduğunu söyledi. Boz, babasının iş durumu nedeniyle İstanbul’a taşındıklarında 7 yaşında olduğunu, ilkokula İstanbul’da başladığını belirterek, şöyle dedi:



"Bir şekilde özel tiyatro kurslarına da gittim, diksiyon dersleri aldım. Türkçe benim için zor bir dil değildi. Küçüklüğümden beri çok hızlı öğrendim Türkçe’yi. Bir sürü aktivitem var. Ama tiyatro, oyunculuk, bunun yanında sevdiğim çok şeyler. Aktris olmak da isterim ama kendimi ancak ona kilitlemiyorum.”



"ÇOK DA ÜNLÜYÜM DİYEMEM"



Alina Boz, Arap sunucu Liana Dahdouh'un sorusu üzerine bütün gün oturup ders çalışmadığı halde kendisini çalışkan bir öğrenci olarak tanımladı. Boz, "Notlarım, defterlerim her şeyim çok düzenli olmalı. O yüzden evet iyi bir öğrenciyimdir” diye konuştu. Boz, role hazırlanırken canlandırdığı karakterin nasıl düşündüğünü ön plana aldığını ifade ederken, "İnsanlar beni gördüğünde ‘O kız mısın? diye soruyor. Çok da ünlüyüm diyemem. İnsanların benimle fotoğraf çektirilmek istemesi çok güzel. Değişmedim, değişmeyeceğim de" dedi.



Alina Boz, oynadığı dizideki ‘atışmalı- çatışmalı’ sahneleri çok zor olarak değerlendiriren, "İlk başta ‘Cansu’ rolü için gitmiştim. Yönetmenimiz Cevdet Mercan ‘Bu kız Hazal olmalı’ dedi. Cansu (Leyla Tanlar) ile yer değiştirdik. Leyla ile gerçek hayatta çok iyi anlaşırız” diye ekledi.(DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin