Popüler dizi için imza kampanyası başlattılar

İzleyiciler 'Kara Para Aşk'ın bir sezon daha devam etmesi için imza kampanyası başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Popüler dizi için imza kampanyası başlattılar

atv'nın kadrosunda Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erkan Can, Öykü Karayel gibi isimlerin bulunduğu 'Kara Para Aşk' dizisi için imza kampanyası başlatıldı.



Haziran ayında yayınlanacak olan 50. bölümüyle final yapmaya hazırlanan 'Kara Para Aşk'ın izleyicileri dizinin 3. sezonda da devam etmesi için change.org sitesinde bir imza kampanyası başlattı.



Kupa maçlarının yayını nedeniyle diziyi düzenli izleyemediklerinden şikayetçi olan izleyiciler 3. sezon için Twitter'da da sık sık TT çalışması gerçekleştiriyor.



Başlatılan imza kampanyasının metni de şu şekilde:



Biz izleyiciler olarak atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in rol aldığı Ay Yapım imzalı 'Kara Para Aşk' dizisinin 3. sezonda da devam etmesini talep ediyoruz.



Dizi yayın hayatına zaten geçen sene Mart ayında başlamış, Haziran ayında da sezon finali yapmıştı. 2. sezonda da kupa maçlarının yayınlanması nedeniyle çoğunlukla ya geç yayınlanmış ya da yayınlanmamıştır.



Bu durum karşısında dizinin bu sezon sonunda bitişini erken bir tarih olarak görmekteyiz. Sizlerden talebimiz severek izlediğimiz dizimizin hiç değilse yıl sonuna ya da 2016 Ocak'a kadar devam etmesi yönündedir.



Reytinglerin düştüğünün de farkındayız. Bu durumun da dizideki konuların hızlanması ve maçlar nedeniyle kesintiye uğramadığı takdirde düzeleceğine inanıyoruz.



Umuyoruz ki, bu taleplerimiz gerekli birimlere ulaşır.



Teşekkürler.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin