POP STAR ADAYLARI İZDİHAM YARATTI

Popstar yarışması elemelerinin yapılacağı Hilton Oteli önünde geceden sıraya giren binlerce aday, büyük izdiham yarattı.

Google Haberlere Abone ol
POP STAR ADAYLARI İZDİHAM YARATTI

Popstar yarışması elemelerinin yapılacağı Hilton Oteli önünde geceden sıraya giren binlerce aday, büyük izdiham yarattı. Kamuoyunda büyük ilgi gören ve ikinci kez düzenlenecek olan yarışmanın İzmir elemelerine, Türkiye'nin çeşitli illerinden katılmak üzere gelen binlerce aday, Hilton Oteli önünde uzun kuyruklar oluştururken, trafik de zaman zaman aksadı. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında adaylar, hem prova yaptı, hem de sıranın kendilerine gelmesini bekledi.

Bazı adaylar, evden getirdikleri battaniyelere sarılıp uyuyarak beklemeyi tercih ederken, bazıları da jürinin karşısında seslerinin iyi çıkması için ballı süt ve yumurta içtiklerini söylediler.

Değişik mesleklerden ve yaş gruplarından olan adaylar arasında, İngiltere'de 10 yıldır gazetecilik yaptığını söyleyen ve yarışmanın elemelerine katılmak üzere İzmir'de bulunan Muhiddin Aydın (35) da yer alıyor. Şansını denemek için elemelere katıldığını anlatan Aydın, 4 yabancı dil bildiğini, bu dillerde şarkı söyleyebildiğini ve sesine güvendiğini söyledi.

Udunu, gitarını alarak hem seslerini, hem de müzik enstrümanı çalma kabiliyetlerini jüriye sergilemek isteyen adaylar, soğuk ve uykusuzluktan şikayetçi oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin