Politik komedi oyunu Travis Pine 'Halktan Biri' perde açıyor!

Travis Pine ‘Halktan Biri’ oyunu Kadıköy Baba sahne’de seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Politik komedi oyunu Travis Pine 'Halktan Biri' perde açıyor!

Amerikalı yazar Sam Bobrick’in kaleme aldığı, çevirmenliğini Ekin Tuncay Turan’ın, yönetmenliğini ise Bahtiyar Engin’in yaptığı TRAVİS PİNE ‘Halktan Biri’ oyunu 18 Nisan Çarşamba Günü Kadıköy Baba sahne’de seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.



Uzun zamandır sahnelerimizde pek rastlayamadığımız politik – komedi türünün en güzel örneklerinden biri olan bu eser, Amerika Birleşik Devletleri Başkanları ve onların uzantılarının, pek zekice olmayan ve son derece keyfi uygulamalarının, Amerika ve dünya üzerinde insanlığa verdiği ağır hasarları sert bir dille ele alıyor.  



Politik komedi oyunu Travis Pine 'Halktan Biri' perde açıyor!



Oyunda Travis Pine karakterini başarılı oyuncu Levent Ülgen üstenirken, Ajan Tom Walker rolünde bir dönem İstanbul Devlet tiyatrosu müdürlüğü yapan oyuncu ve seslendirme sanatçısı Galip Erdal’ı göreceğiz.



Sahne ve dekor tasarımını başarılı tasarımcı Barış Dinçel’in yaptığı oyunun müzikleri ise Rap müzisyen Da Poet (Ozan Erdoğan) tarafından hazırlandı.



Oyunun konusu ise şöyle;



Travis Pine; ABD hükümeti tarafından çok kez hayal kırıklığına uğramış, işinden atılmış, açlık sınırında yaşıyor olmasına rağmen ülkesini çok seven ve ülkedeki sorunlara karşı duyarsız kalamayan orta gelirli bir vatandaştır. 



Travis başkan’ın ülkeyi kötü yönettiğini ve durumun her geçen gün daha da kötüye gittiğini düşünür ve onu eleştiren mektuplar yazmaya başlar. 



Başkan’ın bu mektupları okuyup olumsuz etkilenmesi neticesinde bir gün kapısı FBİ ajanı Tom Walker tarafından çalınır. Ajan Walker Travis Pine’ı Başkan’a kötü mektuplar yazmaktan vazgeçirmeye çalışır... 



Pragram: 



18 Nisan 20:30  Baba sahne 

19 Nisan 20:30  moisahne

20 Nisan 20:30  Artısahne 

02 Mayıs 20:30 İzmir Hikmet Şimşek S.M



03 Mayıs 20:30 İzmir AKM

09 Mayıs 20:30  BabaSahne 

20 Mayıs 15:00 Terra Hall Maltepe



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin