Polemik sürüyor! Şahan Gökbakar'a ateş püskürdüler

Ünlü komedyene magazin basınından tepkiler devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Polemik sürüyor! Şahan Gökbakar'a ateş püskürdüler

Magazin basını için 'pislik çukuru' ifadesini kullanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'a bir cevap da Habertürk Magazin Müdürü Kadir Kaymakçı'dan geldi.



Kaymakçı bugünkü köşesinde, sevgilisi Selin Ortaçlı’yla İstanbul’un ünlü bir restoranında yediği yemekten sonra çıkışta gazeteciler görüntü almasın diye mekânın elektriklerini kapattıran Şahan Gökbakar'la ilgili "Şahan, Selin’le görülmekten değil büyük ihtimalle Selin, Şahan’la birlikte görülmekten utanıyor olabilir" yorumunu yaptı.



Kaymakçı, Gökbakar'a aşağıdaki yazısıyla cevap verdi:



Selin, Şahan utanılacak adam mı?

 

YILLARDIR birlikte olduğu sevgilisi Selin Ortaçlı’yla İstanbul’un ünlü bir restoranında yediği yemekten sonra çıkışta gazeteciler görüntü almasın diye mekânın elektriklerini kapattıran Şahan Gökbakar, “Ya bu ne saçma bir iştir... Sevgili olmadığınızı duymayan mı kaldı. Selin utanılacak kız mı? Ne diye elektrikleri kestiriyorsun” dedik diye iki gündür ‘masa’mızın üzerinde tepiniyor bütün ağırlığıyla! 

“Yıllardır anlayamadınız magazin denen pislik çukurunu sevmediğimi ve içinde yer almak istemediğimi, bunun için de elimden geleni yapacağım...” diye Recep İvedik’ten hallice bir metin kaleme almış ‘beyefendi’ oğlumuz... 

Aslında haklı! Yanlış yorum yapmışız... 

Dün oturup tek tek fotoğraflarına bakınca bir kez daha hak verdim. 

Evet, Şahan, Selin’le görülmekten değil büyük ihtimalle Selin, Şahan’la birlikte görülmekten utanıyor olabilir! 



Yazının devamını okumak için tıklayın.



Milliyet Cadde Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyüboğlu da dün, Beyaz TV'de konuk olduğu 'Söylemezsem Olmaz' programında Gökbakar'ın açıklamalarına şu sözlerle tepki göstermişti:



"Şahan Gökbakar magazin çukuru açıklamasını yapıyorsa delikanlı gibi isim verecek. Gökbakar, benim gözümde özgül ağırlığı olmayan bir adam, ne kadar izlenirse izlensin hep de öyle kalacak. Balta Limanı'nda komşuları haksız işgal ve kaçak yapıdan kendisini cumhurbaşkanı ve başbakana şikayet etti. 



Şahan Gökbakar kadar ağzı bozuk bir adam görmedim. Karşısında hanım olsa bile aynı şekilde konuşuyor. Komşuları onun yüzünden gökyüzü göremiyor. Bütün magazincileri aynı kefeye koyup bunları söyleyemez.



Şahan Gökbakar magazin çukuru açıklamasını yapıyorsa delikanlı gibi isim verecek. Gökbakar, benim gözümde özgül ağırlığı olmayan bir adam. Ne kadar izlenirse izlensin hep de öyle kalacak. Balta Limanı'nda komşuları haksız işgal ve kaçak yapıdan kendisini Cumhurbaşkanı ve Başbakana şikayet etti."



Polemik büyüyor! Esin Övet, Şahan Gökbakar'a kendi sözleriyle cevap verdi 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin