PlayStation4'le Victoria dönemine yolculuk

PS4 için geliştirilen The Order: 1886'nın ön siparişle satışına başlandı.

Google Haberlere Abone ol
PlayStation4'le Victoria dönemine yolculuk

Sony'nin oyun konsolu PlayStation4 için geliştirilen, efsaneler ve teknolojinin bir arada var olduğu Victoria dönemi Londra'sının vizyonunu sunan yeni oyun The Order: 1886'nın ön siparişle satışına başlandı.



Ünlü oyun geliştirici Ready At Dawn tarafından yaratılan, aksiyon - macera oyunu olan The Order: 1886, temelini tarihe kaydedilmiş gerçek yer, olay ve karakterlerden alıyor.



Sony Center, D&R, Overgame ve Mediamarkt'ta 199 TL fiyatıyla online ön satışına başlanan ve yakında Teknosa mağazalarında da temin edilebilecek olan The Order: 1886'da, oyuncular bir şövalye tarikatının üyesi olarak, tarihin akışını ilelebet belirleyecek yüzyıllar boyu süren bir savaşa katılabiliyor ve oyun içinde ilerledikçe, bir komployu ortaya çıkarmak için çaba gösteriyorlar. Oyun tutkunlarına, ön sipariş hediyesi olarak Knight's Endurance DLC Paketi hediye ediliyor. Paket, oyuncunun gücünü artıran sınırsız Blackwater kaynağı ile yaraları iyileştiren ve kendini otomatik olarak yenileyen Blacksight göstergesi ile düşmanları ölümcül bir infazla ortadan kaldırmayı sağlayan Desert Khaki İnfiltrasyon arazi üniformasını içeriyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin