Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana geliyor! Peki oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Star TV'nin yeni dizisi için nefesler tutuldu!

Google Haberlere Abone ol
Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana geliyor! Peki oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu ise Ece Yörenç’in kaleme aldığı Cesur ve Güzel dizisi 10 Kasım Perşembe günü saat 20.00’da ilk bölümüyle Star TV ekranlarında olacak.



Peki dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte, yanıtı:



CESUR ALEMDAROĞLU (KIVANÇ TATLITUĞ)



Yakışıklı ve gizemli bir genç adam olan Cesur Alemdaroğlu, Korludağ’a  geldiğinde kafasında babasının çalınan hayatını geri almak vardır.  Cesareti ve kararlılığıyla Korludağ’da yıllardır süregelen düzenin değişeceğini ilan eder.  İlk başlarda  umursamaz, zengin bir çapkın gibi görünen Cesur’un hayatında aşktan ve paradan çok daha önemli şeyler olduğu zaman içinde anlaşılacaktır.  Her hamlesini dikkatle ve bir savaşçı gibi planlayan Cesur’un, en büyük mücadelesi her şeye rağmen, söz geçiremediği kalbiyle olacaktır.



SÜHAN KORLUDAĞ (TUBA BÜYÜKÜSTÜN)



Genç, başarılı ve güçlü bir kadın olan Sühan, babası Tahsin Korludağ’ın göz bebeğidir. Kendi yetiştirdiği çiçeklerden ürettiği ünlü bir parfüm markasının sahibidir. Damarına basılmadığı sürece sakin ve sevimli bir yapıda olan Sühan gerektiğinde dikenlerini çıkarmaktan çekinmez, ne de olsa o babasının kızıdır. Cesur’un hayatına girmesiyle, Sühan’ın dünyası alt üst olur. Bu gizemli adam ona varlığından haberdar olmadığı duyguları hissettirecek, Cesur'la birlikte geçmişin sırlarına doğru bir yolculuğa sürüklenirken güvendiği her şeyi sorgulayacaktır.



TAHSİN KORLUDAĞ (TAMER LEVENT)



Korludağ Kasabası'nın en büyük toprak sahibi, ve kurucusudur...  Ailesini büyütmek kök salmak tutkusunun en büyük sebebi kendisinin köksüz olmasıdır. İstanbul’un hemen yakınlarında vaktiyle türlü yollarla sahip olduğu  arazilerle kendine bir imparatorluk kurmuştur. Birdenbire hayatlarına giren Cesur Alemdaroğlu ile kısa sürede bir güç savaşına girer. Cesur’a ne kadar öfkelense de onun mertliğinden, zekasından ve dik duruşundan oldukça etkilenir.



MİHRİBAN AYDINBAŞ (DEVRİM YAKUT)



Korludağ'da yaşayan Mihriban Aydınbaş güçlü bir kadındır. Tahsin Korludağ  yıllar önce Mihriban’ı nikah masasında gelinliğiyle bırakmış ve Sühan’ın annesiyle evlenmeyi seçmiştir... Bu hikaye aralarında yıllar içinde giderek daha güçlenen bir düğüme dönüşmüştür.. Mihriban Tahsin Korludağa inat, yeni bir hayat kurar, ve Tahsin’le zaman içinde ortak olur... ancak aralarındaki  soğuk savaş sürmektedir. Cesur kasabaya geldiğinde Mihriban Tahsin Korludağ’a karşı yanında bir müttefik bulduğunun farkındadır... Cesur’la birlikte attığı her adım, yıllardır özlemini duyduğu zafere bir adım daha yaklaşmasını sağlayacaktır.



KORHAN KORLUDAĞ (ERKAN AVCI)



Korhan, sakin, ılımlı ve sevecen yapısıyla babası gibi olamayacağını çok önceden anlamıştır.  Babasına teslim olmuş, babasının gölgesinde yaşayan bir adamdır. Tahsin Korludağ’ın hayalindeki erkek evlat olmadığının da çok farkındadır... Karısı Cahide’nin kanatları altında Korludağ’daki hayatını sürdüren Korhan’ın ailedeki yeri, Cahide’nin hamile olduğunu öğrendiği gün değişir... Babasının bir anda gözbebeği haline gelir...



BÜLENT AYDINBAŞ (SERKAN ALTUNORAK)



Mihriban’ın oğlu, Sühan'ın sevgilisi olan Bülent, hırslı bir adamdır. Çocukluğundan beri tanıştığı Sühan ile evlenerek kendisini ve Korludağ’daki yerini garantiye almak istemektedir. Cesur'un hayatlarına girmesiyle, ilk büyük hatasını yapar... Cahide ile yapacağı işbirliği başına giderek büyüyen belalar açacak, bu süreçte daha tehlikeli bir adam haline gelecek olan Bülent, Cesur’un en büyük düşmanı olduğunun farkındadır.



CAHİDE KORLUDAĞ (SEZİN AKBAŞOĞULLARI)



Korhan'ın eşi Cahide ünlü olamamış bir oyuncudur... Tahsin Korludağ’ın oğlu Korhan’la evlendikten sonra arzu ettiği hayata sahip olur. oldukça hırslı ve akıllı bir kadındır. Korhan'ın üzerinde etkisi oldukça yüksektir... Her şeyin sahibi olmak için Tahsin Korludağ’ın ölmesini beklememeye kararlıdır... Bu uğurda elini kana bulamaktan bile çekinmeyecektir... Tehlikeli dostları, dostlukları vardır.



ADALET (NİHAN BÜYÜKAĞAÇ)



Korludağ Kasabası’nda eczane sahibi olan Adalet, Tahsin'in hayatında Sühan’dan sonra değer verdiği tek kadındır. Adalet, gururlu ve güçlü bir kadın olmasına rağmen, Tahsin Korludağ’a duyduğu aşk nedeniyle yıllarca onun hayatında ikinci kadın olmayı mağrur bir şekilde kabullenmiştir. Tahsin Korludağ ile geçmişe ait büyük bir sırra sahiptir... Cesur kasabaya yerleştiği andan itibaren, bu sırrın peşine düşer..



KEMAL (FIRAT ALTUNMEŞE)



Korludağ Çiftliği’nin seyisi olan Kemal, kahyanın kızı Şirin ile nişanlıdır... Korludağ Çiftliği’nden kovulan Kemal’i Cesur işe alır.. Şirin’le evlendikten sonra Cesur’un çiftliğinde yaşarlar... Kemal Cesur’un zaman içinde en yakın arkadaşı ve sırdaşı olacaktır.



ŞİRİN (IRMAK ÖRNEK)



Şirin, Korludağ Çiftliği’nin kahyası olan Salih ve Reyhan'ın kızı; Sühan'ın ise en yakın arkadaşı, sırdaşıdır. Kemal ile nişanlıdır... Sühan’la Cesur arasındaki posta güvercini ve bu aşkın en büyük destekçisidir...



SALİH  (OKDAY KORUNAN)



Korludağ Çiftliği’nin kahyası olan Salih, Tahsin Bey'in sağ koludur.... Ailenin gölge koruyucusu, Tahsin Korludağ’ın karanlığının bekçisidir.. Korludağ Ailesi’nin sırrını korumak için yapmayacağı şey yoktur.



BANU (GÖZDE TÜRKPENÇE)



Banu bir avukat ve Cesur'un kız arkadaşıdır... Cesur’un sırrını bilir... İntikamını almasında en büyük iş ortağıdır. Okul yıllarında Cesur’la aşk yaşarlar. Zamanla farklı hayatlar kurarlar; ama ortak sırları Banu’yu Cesur’a yakınlaştırır... Cesur’un Sühan’a duyduğu ilgiyi kıskanan Banu, Cesur’u çok şaşırtacaktır.



REYHAN (IŞIL DAYIOĞLU)



Reyhan Korludağ Çiftliği’nin emektar hizmetçisidir. Evin kahyası Salih'in eşi, Şirin'in de annesidir... Kocası Salih’in karanlığından haberi yoktur... Kızı gibi aydınlık bir kadındır.



HÜLYA (ZEYNEP KIZILTAN)



Hülya bir hayat kadınıdır, Cahide ile yaptığı anlaşmayla istediği lüks yaşama ulaşmayı hedeflemektedir... Cahide’nin hayatındaki en önemli ama en tehlikeli kadındır. Taşıdığı emanet Cahide’yle ömür boyu sürecek bir ortaklık kazandıracaktır..



NECLA (CANSU TÜNEDİR)



Adalet Hanım’ın eczanesinde çalışmakta olan Necla, cıvıl cıvıl neşeli bir kızdır. Tek kusuru sır tutamamaktır...



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin