Perşembe dizilerinin yıldızları kimler?

MedyaTava editörü Ömer Üst, iki yaz dizisinin genç yeteneklerini masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Perşembe dizilerinin yıldızları kimler?

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Star’ın yeni dizisi Ateşböceği, Total’de 2, AB ve ABC1’de de ilk sırada yer almıştı. Bu hafta ise tüm kategorilerde ilk sırayı atv’nin dizisi Kanatsız Kuşlar, ikinci sırayı da Ateşböceği aldı. Bu iki dizinin reyting yarışı başa baş devam edecektir.



Kanatsız Kuşlar (atv), bir döneme damga vuran ‘Küçük Kadınlar’ dizisini andırıyor. Bu kadar sevilmesinin nedeni bu değil ama genel olarak zorlu bir hayat mücadelesi veren kız kardeşleri izlemeyi seviyoruz.



Perşembe dizilerinin yıldızları kimler?



Kanatsız Kuşlar’da iki isme dikkat!



Melis Tüzüngüç, Baba Candır’ın final yapmasından kısa süre sonra Kanatsız Kuşlar’a başladı. Baba Candır’da dizinin başrollerinden biriydi ama reytingi sırtlayan isim değildi. Kanatsız Kuşlar’da durum farklı. Komediden drama keskin bir geçiş yapması bir yana, bu dizide reytingi sırtlayan isimlerden de biri oldu.



Dizide oyunculuğuyla parlayan bir diğer isim ise Ahmet Varlı. 2012’de atv’de yayınlanan Benim İçin Üzülme dizisiyle tanıdı birçok kişi Varlı’yı. İnanılmaz bir performans sergilemişti. Tiyatrodan vazgeçmemesi de başka bir takdir edilesi durum tabii. Kanatsız Kuşlar’da da yine kendini fark ettiriyor Ahmet Varlı.



Perşembe dizilerinin yıldızları kimler? - Resim : 2



Ateşböceği’nin şen şakrak teyzeleri



Ateşböceği’nin (Star TV) ikinci bölümü de izleyenlerin beğenisini topladı. Bu bölüm biraz daha fazla güldük, biraz daha fazla aşk gördük. Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz uyumu daha da kendini hissettirdi bu bölümde.



Seçkin Özdemir'in hayat verdiği Barış Buka karakterinin teyzeleri ve kuzenine parantez açmak istiyorum. Diğer isimlerin hakkını yemek istemem ama Derya Alabora, Belma Canciğer ve Umur Yiğit Vanlı üçlüsünün sahneleri çok başarılı. Dizinin komedi yükünü büyük ölçüde bu üç isim çekiyor. Bu noktada Gözde Çığacı’nın hakkını da vermek lazım. Birçok defa depresif karakterlerle karşımıza çıkmıştı. Komedi oynaması gerekiyormuş demek.



Kanal 7’nin hafta içi her gün ekrana gelen sevilen dizisi Tatlı Bela, dün yayınlanan bölümüyle Total’de 4. oldu. Yaz dönemiyle artan bir reytingi var. Dünün sürprizi de o yüzden Tatlı Bela oldu.



Ömer ÜST

omer@omerust.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin