PERİHAN SAVAŞ: AYŞEGÜL'E KAPIM AÇIK

Derya Tuna ve Perihan Savaş arasında 30 yıl önce başlayan gerilim son günlerde zirveye çıkmıştı.

Google Haberlere Abone ol
PERİHAN SAVAŞ: AYŞEGÜL'E KAPIM AÇIK

Perihan Savaş kızı Melek Zübeyde’nin babası İbrahim Tatlıses’in, Ayşegül Yıldız ile sürpriz evliliği için “Ben 1 hafta önceden biliyordum” deyince, Derya Tuna kıyameti koparmıştı. Perihan Savaş hakkında “Bari kız istemeye de gitseydi. Ayşegül Yıldız ile abla kardeş olmasını anlayamıyorum. Bunun adı ensest” demişti.


Perihan Savaş, Star TV’deki ‘Duymayan Kalmasın’a katıldı ve canlı yayında şunları söyledi: “Derya Hanım’ı bu çirkin açıklaması yüzünden mahkemeye verdim. Konu yargıya intikal ettiği için çok fazla konuşmam doğru değil. Derya Hanım beni yıllarca potansiyel tehlike olarak görmüş olabilir. Zamanında çocuklarımızın yan yana gelmesini istememişti. Yıllarca birbirlerinden uzak kaldılar. Ama artık Melek Zübeyde ile kardeşi İdo’nun arası çok iyi. Fırsat bulunca görüşüyorlar. Kardeşler arasında değil, kadınlar arasında savaş olur. Zaten bana çok acılar çektirdi.” 


Perihan Savaş, İbrahim Tatlıses ile artık çok iyi dost olduklarını da belirtti ve “Aradan geçmiş 28 yıl. Her şeyi aştık. Ben de dertlerimi, özel hayatımı artık İbrahim Tatlıses’e açıkça ve rahatça söylüyorum. Bir araya gelince eski günleri anıp gülüyoruz. İnşallah ömür boyu mutlu olur. Karısı Ayşegül Yıldız’a da kapım açık. İstediği zaman evime misafirliğe gelebilir” dedi. Perihan Savaş yeni ayrıldığı sevgilisi Derya Taşdelen’i de hatırlatarak “Deryalar’dan kurtulamadım” diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin