'Penelope Cruz’a Türkçe öğretiyorum'

Mert Alaş, Buket Aydın'a röportaj verdi.

Google Haberlere Abone ol
'Penelope Cruz’a Türkçe öğretiyorum'

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile Milliyet için röportaj yaptı.



Buket AYDIN / MİLLİYET



Penelope Cruz’a Türkçe öğretiyorum”



- Penelope Cruz Instagram’ında Vogue’un kapağını yayınladı ve de size övgüler yağdırdı. Bu övgüleri Türkçe yazınca tabii Türkiye’de olay oldu.



Penelope 15 yıllık arkadaşım! Bana da güzel bir sürpriz oldu gerçekten. Çünkü bazen ona Türkçe kelimeler öğretiyorum.  Sanırım mesajı da öğrettiklerim sayesinde yazdı.



- Normalde kapak fotoğrafları çekiyorsunuz ama bu kez Vogue’un kapağında siz varsınız?  Çekimlerde rahat hissettiniz mi?



Rahatlık konusunda sorunum olmadı, bir de yanımda Kendall Jenner vardı.  Kendall’la kendimi daha da rahat hissettim! Ben çirkin çıksam da, Kendall beni kurtarır diye düşündüm.



- Yurtdışına gidip kimsenin aklına hayaline gelmeyecek başarılara imza attınız. Türk olmanın bir avantajı ya dezavantajını gördünüz mü?



Türk olmam her zaman bir avantajdı benim için. Gerek aldığım eğitim, gerek kültürümüz, müziğimiz, yani hamurun mayası çok önemli. Bu özü, başka kültürlerle karıştırıp, yeni bakış açılarıyla renklendirmek yaptığım! Aslında hep özümde kaldım, ne kadar yol kat etsem de.



-  Türkiye’de çok seviliyorsunuz, başarılarınızla gurur duyuyoruz. Sizi örnek alan gençlere mesajınız ne olur?



Öz, ruh değişmiyor. Bu nedenle kendi fikirlerine ve kendilerine önem versin insanlar! Olması gerekeni ya da senden bekleneni yapmak değil de kendi hücrelerinin istediğini yapmak, kendi yolunu planlamak, yeniliklerden korkmamak, değişime açık olmak en önemli tavsiyem...



- Türkiye ile ilgili projeleriniz, ülkemizin tanıtımıyla ilgili yapmak istediğiniz şeyler var mı?



Türkiye ile ilgili her zaman planlarım var. Durun bakalım biraz. Sürprizler olabilir.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin