Pelin Batu: Düşüncesini korkmadan söyleyenler terörist yaftası yiyor!

‘Terör örgütü propagandası yaptıkları’ iddasıyla ifadeye çağrılan gazetecilerden Pelin Batu, bir internet sitesine konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Pelin Batu: Düşüncesini korkmadan söyleyenler terörist yaftası yiyor!

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın öldürülmesi ile ilgili sosyal medyadan  paylaşımlarda bulunan çok sayıda gazeteci  ‘terör örgütü propagandası yaptıkları’ iddiasıyla ifade vermeye çağrıldı.



Aralarında kendi isminin de olduğunu gazetecilerden öğrendiğini belirten Gazeteci- Yazar Pelin Batu, bir internet sitesine konuyla ilgili demeç verdi.

 



Batu, "Medya üzerindeki baskıları değerlendiren Batu, düşüncesini korkmadan beyan edenlerin terörist yaftası yemesinin artık olağan bir şey olduğunu belirterek, bütün bu yaşananları ‘Yıldırma, caydırma, korkutma, insanları hedef gösterip susturma operasyonu’ olarak tanımladı. 



Birçok meslektaşının uzun süredir, maaşlarından olma, işten atılma korkusuyla bu sisteme sessiz kalmayı sürdürdüğünü belirten Batu, medyayı eleştirerek ‘Gerçeğin olduğu gibi yansıtıldığı o kadar az yer kaldı ki, medyanın yüzde 80’ini şirinler dünyası gibi.’ İfadesini kullandı.

 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin