Pazarlama Türkiye Zirvesi için geri sayım başladı

Pazarlama Türkiye Zirvesi, 24 Ekim’de gerçekleşecek.

Google Haberlere Abone ol
Pazarlama Türkiye Zirvesi için geri sayım başladı

Türkiye’nin sevilen markaları ve pazarlama profesyonellerinin bir araya geleceği Pazarlama Türkiye Zirvesi, 24 Ekim’de Dedeman Otel Gayrettepe’de gerçekleşecek. Zirve, pazarlama sektörünün en önemli isimlerini bir araya getirecek. Bu yıl ki teması 'Touch' olarak belirlenen ve iletişim, pazarlama, marka profesyonellerinin birbirinden farklı oturumlar ve konular ile deneyimlerini paylaşacağı zirvede, pazarlama dünyasına dair her şey mercek altına alınacak.



Zirve; Vestel CMO’su Tunç Berkman, Yemeksepeti Marketing Director’ü Barış Sönmez, PepsiCo Head of Digital Marketing and eCommerce Didem Namver, Insider CEO’su Hande Çilingir, VISA CMO’su Birim Gönülşen Özyürekli, Ipsos Türkiye CCO’su Yasemin Özen Gürelli gibi sektörlerdeki birbirinden farklı profesyonel isimleri ağırlayacak.



Pazarlama Türkiye Zirvesi için geri sayım başladı



'Ticaret döngüsü tüketiciye dokunmaktan geçiyor'



Pazarlama Türkiye Zirvesi’nin pazarlama profesyonellerine ilham vereceğini ve yeni bakış açıları kazandıracağını düşünen Pazarlama Türkiye Kurucusu Ender Satıcı, "Markalar arası savaşta beyaz bayrağı çekip koltuğu tüketiciye teslim etmenin, tüketicinin taleplerine göre aksiyon almanın, anlatmaktan çok dinlemenin, tüketiciyi özel ve değerli hissettirmenin kazandırdığı bir dönemdeyiz. Ticaret döngüsünde satın alma aksiyonuna giden her adım, tüketiciye dokunmaktan geçiyor. Duygulara, fikirlere, anılara, kültüre ve değerlere dokunan her şey dijitalde hızla iz bırakıyor. Teknoloji, ürüne ve hizmete dokunurken markalar da tüketicilere dokunmanın yollarını arıyor. Takipçi sayısı, etkileşim sayısı, dönüşüm, kar marjı gibi konulara odaklanırken markalar, tüketicide nasıl izlenimler bırakıyor? Tüm bunları Pazarlama Türkiye Zirvesi’nde masaya yatıracağız" şeklinde konuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin