Paşabahçe'nin web sitesine altın ödül

Horizon İnteraktif Ödülleri’nde ‘Kurumsal & B2B’ kategorisinde ‘Altın Ödül’ kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Paşabahçe'nin web sitesine altın ödül

Cam denince akla ilk gelen markalardan olan Paşabahçe’nin web sitesi www.pasabahce.com.tr, bu yıl 15’incisi düzenlenen Horizon İnteraktif Ödülleri’nde ‘Kurumsal & B2B’ kategorisinde ‘Altın Ödül’ kazandı.



Cam ev eşyasının lider markası Paşabahçe, aldığı ödüllere bir yenisini ekledi. Paşabahçe’nin yenilikçi ve kullanıcı dostu web sitesi; en iyi videoları, web sitelerini, çevrimiçi reklamcılık, basılı medya ve mobil uygulamaları 15 yıldır ödüllendiren Horizon İnteraktif Ödülleri tarafından ödüle layık görüldü.



www.pasabahce.com.tr web sitesi 50’ye yakın ülkeden 10 binden fazla başvurunun yapıldığı yarışmada ‘Kurumsal & B2B’ kategorisinde ‘Altın Ödül’ kazandı. Horizon İnteraktif Ödülleri’nin sahipleri, çeşitli multimedya, grafik tasarım, reklamcılık ve pazarlama kökenli endüstri profesyonellerinden oluşan bir jüri tarafından belirleniyor. Ödüllerde tasarım, yaratıcılık, teknik, mesaj ve verimlilik kriterlerine göre değerlendiriliyor.



Paşabahçe’nin web sitesinde tüm ürünler incelenebildiği gibi online alışveriş yapma imkanı da sunuluyor.



Paşabahçe Hakkında



Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., cam ev eşyası alanında Avrupa’nın ikinci, dünyanın ise üçüncü büyük üreticisidir. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan ‘Paşabahçe Mağazaları’nı da bünyesinde barındıran Paşabahçe Cam, 80 yıllı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer almaktadır.



Otomatik ve el imalatı olarak 20 binin üzerindeki ürün çeşidiyle çok geniş bir müşteri kitlesine hitap eden ve ürünlerini 140 ülkeye ihraç eden Paşabahçe Cam, üretim faaliyetlerini Türkiye’de Kırklareli, Eskişehir ve Denizli fabrikalarında, yurt dışında ise Bulgaristan ve Rusya Federasyonu’ndaki tesislerinde gerçekleştirmektedir.



Paşabahçe'nin web sitesine altın ödül


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin