'PARİS HİLTON'A VERİLEN PARANIN 10’DA BİRİYLE O İŞİ YAPARDIM BEN!'

Cen Ajans Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Nail Keçili, Sinan Çetin'in çektiği Paris Hilton ve Arda Turan'lı reklam filmini eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
'PARİS HİLTON'A VERİLEN PARANIN 10’DA BİRİYLE O İŞİ YAPARDIM BEN!'

Türk reklam tarihinin en sıradışı isimlerinden biri olan Cen Ajans’ın Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Nail Keçili, sosyal medyadan, ünlü kullanımına, prodüksiyon dünyasından, perde arkasında yaşanan kirli oyunlara kadar reklam dünyasında yaşanan pek çok konuyu Marketing Türkiye TV’ye anlattı.


Keçili, Arda Turan ve Paris Hilton'un oynadığı reklam filmi için şöyle konuştu:


Adamın 5 milyon dolar bütçesi varsa, Türkiye'de adetler bunun 3 milyon dolarını sanatçıyla filmciye veriyor, 2 milyon dolarıyla da medyada reklam yapıyor ya da çıkıyor. Böyle şey olmaz. Mesela şu anda yaşadığımız çok acı bir şey var; ben çok üzülüyorum tabii. Paris Hilton'u getirdiler ve bizim futbolcu arkadaşımızla reklam yapıyorlar. Tabii ikisi de çok ünlü insanlar, bana göre Arda çok daha ünlü, çünkü bir Galataraylıyım ben. Fakat onlara verdikleri paranın, ben o işi 10'da biriyle yaparım ve çok daha etkili de yapabilirdim. Bütün mesele hüner. Ünlüyü getirip takla da attırsanız bana göre sokağa gidiyor o para.




Haberin videosunu izlemek için tıklayınız.


İŞTE ARDA TURAN VE PARİS HİLTON'LU O FİLM

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin