Paramparça'nın Keriman'ı şoför oldu!

Star TV'de ekrana gelen Paramparça dizisi, dün akşamki bölümünde izleyicilerin karşısına iki sürprizle birden çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Paramparça'nın Keriman'ı şoför oldu!

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştıkları ‘Paramparça’nın dün akşam (16 Kasım Pazartesi) yayınlanan 41. bölümünde, Harun karakterini canlandıran Barış Falay kendi sesiyle şarkı söyleyerek, izleyicilere büyük bir sürpriz yaptı.



Paramparça'nın Keriman'ı şoför oldu!





HARUN’DAN ROMANTİK SÜRPRİZ



Dilara’yı (Ebru Özkan) büyük bir aşkla seven Harun, aşık olduğu kadınla romantik bir akşam geçirmek için şık bir restoranı kapattı. Sürprizleri bununla da bitmeyen Harun, piyanonun başına geçip ‘Yalnızlığım’ şarkısını söyleyerek Dilara’nın kalbini fethetti. Barış Falay’ın oyunculuğu kadar sesiyle de izleyenleri büyülediği bu anlarda sosyal medyada da mesaj yağmuru başladı.



Paramparça'nın Keriman'ı şoför oldu! - Resim : 2



 





KERİMAN ŞOFÖR OLDU



Öte yandan Keriman karakterini canlandıran Nursel Köse’nin taksi şoförü olarak kamera karşısına geçtiği sahneler de geceye damgasını vurdu. Keriman’ın müşterilerle girdiği diyaloglar ve trafik polisini bile canından bezdirmesi izleyenleri kahkahaya boğdu.



"Paramparça" yeni bölümüyle Pazartesi (23 Kasım) akşamı, saat 20.00’de Star TV’de.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin