Paramparça izleyicileri ağlattı!

Star TV'de yayınlanan Paramparça dizisi son yayınlanan bölümünde izleyicileri göz yaşlarına boğdu.

Google Haberlere Abone ol
Paramparça izleyicileri ağlattı!

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştıkları ‘Paramparça’nın Pazartesi akşamı ekrana gelen 80. bölümünde izleyiciler gözyaşlarına boğuldu.



Geçirdiği trafik kazası sonucu komaya giren Cansu (Leyla Tanlar)’nun başında bekleyen ailesinin dramı, bir dönemin en çok sevilen grubu Ayna’nın ‘Ölünce Sevemezsem Seni’ şarkısı eşliğinde ekrana geldi. Bu duygu dolu sahneye, ailesinin yanında dik durup, hastane bahçesinde çıktığında acısını tek başına yaşayan Cihan (Erkan Petekkaya)’ın ağladığı anlar damgasını vurdu.



Sosyal medyadan da bu anlarda, ‘Paramparça’ dizisi ve oyuncuları için #AçGözlerini hashtagiyle tebrik ve övgü mesajları yağdı.



İşte, o mesajlardan bazıları:



Seval Hüseyin (@beyazgelincik93) Erkan Petekkaya ağlama sahnelerinde çok başka oynamıyor mu? Ki onun dışında zaten oyunculuğuna laf edemem



Ümran Harmankaya (@FthPsfk) Cansu uyandı ve ben bu bölümde gerçekten ağladım. Çok iyi oyuncular… Helal olsun 



fatmanur karaduman (@fatmanurkrdmn) #ErkanPetekkaya #EbruÖzkan siz nasıl güzel oyuncusunuz derinden hissettirdiniz anne ve baba olmayı mahvettiniz bizi.



Cenk Günseren (@CenkGunseren) Ağlattın beni Cansu, ağlattın Cihan büyük bir babasın çok güçlüsün.



(@kpssevim) Ağladım, sanırım baya baya ağladım. Ayna'nın müthiş şarkısını da özlemişim.



ayşenur (@aysenrkurt) Cihan o nasıl oyunculuktur Cihan..




Etiketler star tv
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin