Paramparça ekibi veda etti

Dizinin oyuncu ve yapım ekibi pasta keserek veda ettiler.

Google Haberlere Abone ol
Paramparça ekibi veda etti

Yapımcılığını, Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’nın final bölümünün çekimi tamamlandı.



Paramparça ekibi veda etti



Üç sezondur Star TV’de yayınlanan ve Pazartesi akşamlarına damga vuran, dünyada 50’den fazla ülkede yayınlanan ‘Paramparça’, 27 Mart’ta yayınlanacak final bölümü ile Türkiye’de ekranlara veda edecek.



Paramparça ekibi veda etti - Resim : 2



‘Paramparça’ ekibi, final sahnesinin çekiminin tamamlanmasının ardından, üç yıldır ana mekan olarak kullandıkları tarihi Edip Efendi Yalısı’nda buluşarak pasta kesti.



Paramparça ekibi veda etti - Resim : 3



Duygusal anlar yaşandı



Hüznün ve mutluluğun bir arada yaşandığı anlarda, Paramparça ekibi birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken, ‘Paramparça’ya Cihan karakteri ile hayat veren Erkan Petekkaya “Böyle büyük bir yapımı gerçekleştiren, emeği olan herkese çok teşekkür ederim” dedi. Dilara karakteri ile çok sevilen Ebru Özkan Saban ise, üç sezon boyunca unutulmaz anlar yaşadıklarını belirtti ve “Hepinize çok teşekkür ederim. Herkes hakkını helal etsin. Çok güzel bir işe imza attık. Bir gün yeniden buluşacağız” diyerek ekip arkadaşlarına sarıldı. ‘Paramparça’ ekibi birbirlerine alkışlarla veda etti.



Paramparça ekibi veda etti - Resim : 4



Paramparça ekibi veda etti - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin